Merja Hentunen 63 v. Kuinka mahtavalta tuntuu, kun valmentaja jatkuvasti kehuu ja kannustaa. Mä huomaamatta ylitän itseni.

Ehona kokemuksia, Merja Hentunen, 63-vuotta: Nykyään en keksi enää tekosyitä liikkumaan lähtemiselle. Jopa lenkille lähden ihan mielelläni. Salihommista jopa nautin. Ja kuinka mahtavalta tuntuu, kun valmentaja jatkuvasti kehuu ja kannustaa. Tekee mieli yrittääkin enemmän.

Olin jo pitkään ollut ihan väsynyt sohvaperuna

Työni ei ole fyysisesti raskasta, mutta henkisesti sitäkin enemmän. Tai siis ainakin minulle. Kotiin päästyä en jaksanut tehdän enää mitään, vaan käperryin sohvan nurkkaan ja telkkari auki.

Tyttäreni rupesivat huolestumaan, koska en oikein jaksanut myöskään leikkiä lapsenlasteni kanssa. Puhumattakaan siitä, että olen niin jäykkä, etten pääse kyykystä ylös omin avuin. Rupesivat sitten ehdottelemaan kaikenlaista liikuntaa 😳. 

Noh, suurin ongelmani sen asian suhteen on ollut jo pitkään se, että en saa itse itseäni liikkeelle. Ei ole ketään kaveria, joka houkuttelisi tai vaatisi mukaan. Inhosin kaikkea liikuntaa, jossa hengästyy tai tulee hiki.

Tyttäreni sitten päätti tehdä asialle jotain, ja otti yhteyttä Ehonaan ja osti minulle valmennuksen lahjaksi.

Aluksi vähän jännitti, että mihin sitä tuli ryhdyttyä

Mitä jos en jaksakaan ja tyttären rahat valuu hukkaan. Noh, ensiksikin meidät vastaanottanut Anna tuntui ymmärtävän ongelmani ja sanoi tietävänsä mulle just sopivan valmentajan.

Kun tapasin valmentajani Jennin ensi kerran, niin heti tuli turvallinen ja rauhallinen olo, ja taisin siinä tirauttaa jo muutaman kyyneleenkin avautuessani.

Jenni ilmoitti jo ensi tapaamisella, ettei aio uskoa kaikkea, mitä sanon 😂. Ja niinpä huomasin yhtäkkiä raatavani Ehonalla hiki hatussa ja välillä jopa hengästyneenä.

Ja mikä parasta; Jennihän treenaa koko ajan itse siinä vieressäni eikä vaan katso ja komenna.

Ehona arvostelut
Jenni on erittäin kannustava valmentaja, joka saa minut yrittämään kovemmin ja ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen, Merja Hentunen toteaa tyytyväisenä.

Valmennuksen edetessä tajusin, että aina tapaamisen jälkeen askel oli kevyt ja mieli iloinen

Jenni on erittäin kannustava valmentaja, joka saa tämän sohvaperunan yrittämään kovemmin ja ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Tuntuu, että itseluottamuskin on kasvanut tässä kuukausien aikana.

Voimaa ja kestävyyttäkin on tullut lisää ja sehän on ihan loistavaa, koska valmennuksen innoittamana uskaltauduin ilmoittautui Naisten Kympille.

Nykyään en keksi enää tekosyitä liikkumaan lähtemiselle. Jopa lenkille lähden ihan mielelläni. Salihommista jopa nautin.

Minusta on kiva nähdä mitä uutta Jenni kulloinkin on pääni menoksi keksinyt. Ja kuinka mahtavalta tuntuu, kun valmentaja jatkuvasti kehuu ja kannustaa. Tekee mieli yrittääkin enemmän.

Parasta valmennuksessa on ehdottomasti se, että saan treenata kaikessa rauhassa kahdestaan oman valkun kanssa

Oman valkun, joka kuuntelee minua oikeasti ja yrittää löytää ratkaisuja, joilla selättää oma epävarmuus ja epäilykset. Jenni on ihana ihminen, jota haluan jo kutsua ystäväkseni.

Oltiin myös kumpikin ekaa kertaa joogatunnilla, Jenni ja minä. Ehonan Anna veti meille tunnin ja taidettiinkin olla naurujoogatunnilla, koska niin hauskaa meillä oli, että muutkin sen huomas.

Ehonalla treenaaminen ei ole pakkopullaa, vaan asioita tehdään ilon kautta ja valmennettavan ehdoilla. Aina on tervetullut olo ja iloinen ja ystävällinen vastaanotto, tuli sen oven mulle avaamaan kuka kulloinkin.

Ehonan tilat on uudet, siistit ja tyylikkäät ja usein ihan privaatti treenausaika on kyllä aika luksusta.

Minä suosittelisin Ehonaa henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta halua/kehtaa mennä yleiselle punttisalille treenaamaan. Tai ei löydä itselleen mieluista tai sopivaa ohjelmaa/valmentajaa/liikuntamuotoa.

Terveisin,
Merja Hentunen, 63 -vuotta

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]