Olimme alusta asti sitä mieltä, että Personal Training -ohjauksen tulee vastata aikamme hyvinvointihaasteisiin

Lue, mistä pysyviin elämäntapamuutoksiin erikoistunut Ehona sai alkunsa.

Ehonan Personal Trainer Studio palvelee myös Järvenpäästä saapuvia kuntoilijoita

Kirjoittajana Janne Sipponen

Näin meistä tuli Ehona

Vuoden 2021 kesä oli aluillaan. Niityt pukkasivat kukkaloistoa, kun katselin Korson Ankkapuiston yli telkänpoikasten hilpeätä kisailua lammen niukoista antimista. Ilmassa tuoksui uuden alku, ja samaan aikaan epävarmuus selviytymisestä.

Samoja tuntoja koin myös minä, lammen toisella puolella, olin päättänyt perustaa uuden yrityksen, yhdessä avovaimoni Anna Henrikssonin kanssa.

Olimme jo pitkään uurastaneet kuntosaleilla ja lenkkipoluilla tsemppaamassa upeita asiakkaitamme kohti heidän tavoitteitaan. Opimme vuosien varrella valtavasti ja yritimme tehdä asiat aina vaan paremmin ja paremmin. 

Lopulta huomasimme, että Personal Training -toiminta ei vastannut aikamme hyvinvointihaasteisiin, vaan keskittyi liiaksi terveellisten elämäntapojen alistamiseen ulkonäkötyölle. 

Juuri tämän vuoksi ajatus täysin omasta yrityksestä nousi ensimmäistä kertaa esille.

Tavoitteenamme oli heti aluksi muuttaa alan pinttyneitä normeja, jossa väliaikaiset temput peittivät alleen aidon hyvinvoinnin rakentamisen

Halusimme luoda paikan, jossa olisi mahdollisimman hyvät puitteet tarjota upeille asiakkaillemme Personal Training -valmennusta. Paikan, jossa asiakkaamme saisivat olla turvassa kuureilta ja pikaratkaisuilta.

Lopulta unelmanne toteutui – kuukausien työn jälkeen saimme kaiken oppimamme maailmalle ja perustimme Ehonan Personal Training Studion Vantaan Aviapolikseen. 

Manifestimme on uudistaa personal training -toimintaa kehokeskeisistä toimintamalleista aidosti kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ehona on pysyviin elintapamuutoksiin erikoistunut asiantuntijayritys

Ehonan Personal Training -ohjauksessa kiinnitetään huomiota liikkumisen lisäksi myös muihin elintapoihin, kuten ravitsemukseen, uneen, palautumiseen, stressinhallintaan ja motivaatioon. 

Autamme sinua tuntemaan itsensä paremmin ja voimaan hyvin omana itsenäsi. Valmennamme sinua kokonaisvaltaisesti kohti pysyvää muutosta.

Yhteinen tavoitteemme on pyrkiä saamaan sinusta esille vahvuuden tehdä muutosta. Tuemme sinua vahvuuksiesi ja mahdollisuuksiesi tunnistamisessa ja autamme sinua löytämään mieluisat tavat edistää hyvinvointiasi.

Valmennusohjelmamme on räätälöity ottaen huomioon yksilöllisen elämäntilanteesi, voimavarasi ja tavoitteesi sekä ajankäyttö mahdollisuutesi.

Ei kehokeskeisille kiinteytysprojekteille ja painoennakkoluuloille. Kyllä vahvuuslähtöiselle ja voimauttavalle ohjaukselle.

Tarjoamme sinulle myös ihanteellisen ilmapiirin Personal Training -valmennukselle

Ehonan Personal Training Studiolla harjoittelet omana itsenäsi, omassa rauhassa, oman valmentajasi turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa.

✅ Saat täyden henkilökohtainen huomion Ehonan rauhallisella ja viihtyisällä yksityisstudiolla.

✅ Harjoittelet ilman ruuhkaa ja jonoja, oman Personal Trainerin turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa.

✅ Treenin jälkeen voit levätä viihtyisässä loungessa tai viimeistellä rentoutumisen saunassa.

Missio

Tarjota asiakkaille pysyvää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä oman itsen arvostusta monialaisen valmennustiimin avulla.

Kehon ja mielen hyvinvointi palveluna.

Visio

Olemme Suomen johtava pysyviin elintapamuutoksiin erikoistunut monialainen valmennusyritys, joka toimii alan mielipidejohtajana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana. Olemme toimialan halutuin työpaikka.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Toimimme vastuullisesti

Tunnemme vastuumme: toimintamme vaikuttaa asiakkaidemme elämään pitkään. Huolehdimme, että tietomme on aina ajantasaista. Emme luo ulkonäköpaineita tai ohjaa lyhytkestoisiin muutoksiin.

Autamme

Autamme asiakkaita voimaan paremmin ja luomme alalle parempia työoloja.

Olemme rohkeita

Luotamme ammattitaitoomme asiakaskohtaamisissa. Emme anna mahdollisten liikunta-alaa koskevien huonojen mielikuvien lannistaa. Teemme rohkeasti omaa juttuamme.

Nojaamme tietoon

Perustamme kaiken toimintamme tutkittuun tietoon, jota sovellamme yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kohdalla. Olemme toimintaamme ohjaavan tiedon suhteen läpinäkyviä.

Keitä me Ehonalaiset olemme?

Ehona muodostuu yhdeksästä liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisesta. Tutustu tiimiimme!

Liikuntapystyvyyden vahvistaminen ammattitaitoisessa Personal Trainer -ohjauksessa

Asiantuntijat

Meidät tunnistaa jatkuvasta halusta kehittyä ja ylläpitää osaamista. Huipputiimiämme yhdistää kyky pysyä ajan hermoilla, rohkeus kysyä, haastaa ja kyseenalaistaa sekä luottamus muiden osaamiseen ja tekeminen yhdessä, tiiminä.

Personal trainer ohjaus

Ehona Studio

Ehonan Personal Training Studiolla harjoittelet omana itsenäsi, omassa rauhassa, oman valmentajasi turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa. Treeni täällä on viikon kohokohta! Ehonan viihtyisä studio sijaitsee Vantaalla lähellä Jumboa.

Kokemuksia Ehona

Ehona hinnat

Eheä palvelukokonaisuus hyvinvoinnin palveluviidakossa. Tutustu Ehonan hintoihin.

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]