Personal Trainer Vantaa – Ehona

Yksi valmennuskokonaisuus pysyvään muutokseen

Personal Trainer Vantaa

Personal Trainer Ehona
Valmennamme sinua kokonaisvaltaisesti kohti pysyvää muutosta

Ehonan Personal Trainer auttaa sinua pitämään huolta omasta ainutlaatuisesta itsestäsi. Jääkö suunniteltu punttisalikeikka turhan usein välistä…mietityttääkö muutokset omassa kehossa…menikö syöminen solmuun…Vai miltä kuulostaisi, jos arki ei olisikaan jaksamisesta kiinni? Henkilökohtainen valmennussuhde kokeneen ja korkeakoulutetun Personal Trainerin kanssa on ratkaisu haasteisiisi.   

Haluaisitko sinäkin enemmän energiaa, vähemmän kipuja, parempaa jaksamista ja vahvemman kehon…sekä täyden henkilökohtaisen huomion yksityisellä treenistudiolla – oma Personal Trainer tukenasi?

Ehonan kokenut ja moniammattilinen asiantuntijatiimi toivottaa sinut tervetulleeksi Personal Training Studiolle Vantaalle. 

Tervetuloa Ehonan Studiolle voimaan hyvin.

Personal Trainer apunasi – Vaikuttaako terveyshaasteet, huono kunto tai syömispulmat elämääsi?

Ehona Personal Training on on yksilöllistä, korkeasti koulutetun ammattilaisen antamaa ohjausta liikunnalliseen ja terveyttä edistävään elämäntapaan.

Huomioimme sinut kokonaisuutena, sillä kokonaisvaltainen kehon ja mielen huomioiminen antaa sinulle parhaat mahdollisuudet omaksua terveyttä edistäviä elintapamuutoksia pysyvästi.

Ehona Personal Trainer tukee sinua vahvuuksiesi ja mahdollisuuksiesi tunnistamisessa ja auttaa sinua löytämään mieluisat tavat edistää hyvinvointiasi.

Jo ensimmäisissä keskusteluissa tajusin, ettei ongelmani johdu pelkästään ruokavaliosta. Ehonan valmentaja Jenni sai minut ymmärtämään, että hengittäminen ja intensiteetin madaltaminen voisi auttaa kehoa rauhoittumaan. Sain tätä tukevan treeniohjelman ja huomasin, että turvotus alkoi hellittämään. Olo on keventynyt, uskallan syödä enemmän ja pikkuhiljaa aineenvaihdunta elpyy.

Nina Sallinen, 41-vuotta.

Mistä tiedät kannattaako sinun hakeutua Personal Trainer -valmennukseen Ehonalle? 

Tässä muutama tyypillinen esimerkki:

 • Tarvitset apua kuntosaliharjoittelussa. Haluat selkeät treeniohjelmat ja tekniikka-opastusta, jotta treenaat varmasti oikein ja turvallisesti. 
 • Haluat sparraavan treenikaverin tueksesi. Tiedät, että liikunta tekisi hyvää, mutta et ole omatoimisesti päässyt alkua pidemmälle.
 • Kaipaat pääsylippua uudelle tasolle. Haluat paikallaan junnaavan harjoittelun sijaan johdonmukaisesti jaksotettua harjoittelua. 
 • Olet jo pitkään yrittänyt pudottaa painoa pysyvästi ja päästä parempaan kuntoon, mutta keinoja pysyvään muutokseen ei ole löytynyt kiireisen arjen keskellä. 
 • Kaipaat kieltolistojen ja kaloreiden laskemisen sijaan hyvää fiilistä ja rentoa otetta ravitsemukseen. Haluat oppia syömään joustavasti ilman pahaa mieltä ja hampaiden kiristelyä. 
 • Kivut ja kolotukset lannistavat ja estävät liikunnasta nauttimisen. Haluat päästä eroon pitkään jatkuneesta kroonisesta kivusta tai haluat kuntoutua leikkauksesta tai vanhasta vaivasta.
Personal trainer Vantaa

Suosittelen Ehonaa kaikille, jotka haluavat tehdä muutoksen oman hyvinvoinnin puolesta. Jos et halua pikadieettiä, Ehona on oikea valinta. Ehonan avulla muutos on mahdollista saada aikaan loppuelämäksi.

Pirjo Kosonen, 56-vuotta.

Ehonan Personal Trainer -valmennus sopii sinulle myös, kun: 

 • Haluat palauttaa itsesi innostavan ja elinvoimaa lisäävän liikunnan pariin.
 • Tarvitset apua ja ohjausta parempaan painonhallintaan. Haluat löytää tasapainoisen ruokasuhteen ja pysyä turvassa kuureilta ja pikaratkaisuilta.
 • Haluat päästä eroon kivuista ja säryistä sekä nauttia liikunnasta ilman turhauttavia rasitusvammoja. 
 • Haluat jatkaa liikuntaa raskauden aikana tai aloittaa liikunnan turvallisesti synnytyksen jälkeen.
 • Aineenvaihdunnallinen terveytesi huolestuttaa sinua. Haluat ennaltaehkäistä diabetesta sekä verenpaineen ja kolesteroliarvojen nousua.
 • Haluat, että Personal Training -ohjauksessa kiinnitetään huomiota liikkumisen lisäksi myös muihin elintapoihin, kuten ravitsemukseen, uneen, palautumiseen, stressinhallintaan ja motivaatioon.
Moniammattillinen Personal trainer -tiimi Vantaalla lähellä Jumboa

Moniammatillinen Personal Trainer tiimi tukenasi

Toimimme moniammatillisesti, eri alojen asiantuntijoiden erityisosaaminen yhdistyy sinulle ainutlaatuiseksi hyödyksi. Voit halutessasi hyödyntää koko valmentajatiimiämme, jolloin käytössäsi on kaikkien valmentajien osaaminen ja ammattitaito.

Tiimiimme kuuluu liikunnanohjaajia, fysioterapeutteja, ravitsemusasiantuntijoita ja psykologeja. Tarvittaessa kokoamme tarvittavan yhdistelmän toisiaan täydentäviä ammattilaisia – sinun parhaaksesi. Saat koko palvelupaketin saman katon alta.

Moniammattillisuuden hyödyntäminen tuottaa sellaisen yhdistelmän, mitä et muualta löydä. Tule vaikka tutustumaan, niin näet omin silmin – ota yhteyttä, me hoidamme loput. 

Personal trainer Vantaa
Personal Trainer -ohjauksessamme saat liikkua omassa rauhassa, oman valmentajasi turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa.

   Haluaisitko parantaa terveyttä ja arjen toimintakykyä ja varmistaa tulevaisuuden elämänlaadun?

   Jos sinua kiinnostaa tutustua Ehonan Personal Training -valmennukseen, varaa maksuton konsultointitapaaminen.

   Keskustellaan yhdessä elämäntilanteestasi ja tarpeistasi, ja tehdään ”vedenpitävä” toimintasuunnitelma, jolla saamme sinut oikealla polulle viipymättä. 

   Konsultointitapaamisen tarkoituksena on: 

   • Tarjota mahdollisuus arvioida sinun tilannettasi asiantuntijan silmin. 
   • Selvittää yhdessä millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti päämäärääsi. 
   • Saat heti apua, ajatuksia ja vinkkejä uuden suunnan löytymiseen. 
   • Ensikonsultointi on sinulle täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 

    Tuntui hyvältä olla ohjauksessa, kun tsemppattiin ja etsittiin hyvää tulevaisuutta – ei katseltu syyttävästi taaksepäin.

    Mikko Vartiainen, 52-vuotta.
    Personal trainer Vantaa
    Autamme sinua luottamaan kehoosi ja saamaan onnistumisen kokemuksia, jotka tekevät liikkumisesta elämää rikastuttavan asian.

    Mitä Ehonan Personal Trainer palvelukokonaisuuteen sisältyy? 

    Valmennamme sinua kokonaisvaltaisesti kohti pysyvää muutosta. Ehonan Personal Training valmennuksessa yhdistyvät henkilökohtainen kuntovalmennus, joustavan syömisen mindset, päivittyvät treeniohjelmat, palautumistaidot sekä arjen hallinnan parhaat työkalut juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. 

    Ehonan valmennusfilosofiassa yhdistyy hienolla tavalla fyysinen ja psyykkinen tulokulma hyvinvointiin. Valmennuksessa huomioidaan asiakkaan lähtökohdat ja voimavarat sekä pohditaan muutostarpeita tarpeeksi käytännönläheisellä tavalla. Iso suositus Ehonalle 6/5.

    Maija Tanskanen, 43-vuotta.

    Ehonan PT-palvelut sisältävät:

    ✅ Täyden henkilökohtaisen huomion Ehonan väljällä, rauhallisella ja suorastaan viihtyisällä yksityisstudiolla. 

    ✅ Käytössäsi on koko moniammatillisen tiimimme palvelut tarvittaessa, kuten fysioterapeutin, ravitsemusasiantuntijan ja psykologin tapaamiset.

    ✅ Kehon ja mielen tarpeiden huomioiminen. Autamme sinua treenaamaan vahvemman kehon sekä energisemmän mielen. 

    ✅ Mobiiliapplikaation yhteydenpitoon ja seurantaan. Emme jätä sinua koskaan yksin, vaan valmennamme sinua myös tapaamisten ulkopuolella. 

    ✅ Korkeakoulutetut valmentajat, joiden pohjakoulutuksena on liikunta/terveystieteiden maisterin, liikunnanohjaaja, AMK ja/tai fysioterapeutin AMK tutkinto. 

    Mobiilisovelluksemme toimii ohjaajanasi tapaamisten ulkopuolella. Sovelluksen kautta saat mm.:

    • Personal trainerin etätuen ja konsultaatioikeuden koko palvelun ajan.
    • Innostavat ja inspiroivat työkalut treeniin, ravitsemukseen, palautumiseen ja liikunnallisen elämäntavan hallintaan.
    • Helposti omaksuttavat treeniohjelmat ja liikuntasuunnitelmat. 
    • Harjoituksia ja tehtäviä oman hyvinvoinnin ja kehittymisen seurantaan.
    • Oppimista itsereflektion ja tapojen tarkastelun kautta.

    Mitä konkreettisesti saat lähtiessäsi Personal Trainerin henkilökohtaiseen valmennukseen Ehonalla?

    Saat valmennusohjelman, joka on räätälöity ottaen huomioon yksilöllisen elämäntilanteesi, voimavarasi ja tavoitteesi sekä ajankäyttö mahdollisuutesi.

    1) Mistä lähdemme liikkeelle – toiveet ja odotukset 

    Valmennus käynnistyy sinun ja ohjaajasi ensitapaamisella. Ensimmäisellä valmennustapaamisella selvitetään toiveesi ja tarpeesi sekä muun muassa: 

    • Elämäntilanne, työ ja perhesuhteet
    • Elintavat: liikunta, ravitsemus, uni 
    • Liikunta- ja ruokasuhde
    • Stressi, palautuminen, ajanhallinta, voimavarat
    • Muutosvalmius ja -historia (esim. laihdutusyritykset) 
    • Pitkäaikaissairaudet, lääkitykset
    • Alkuharjoitus, mittaukset, testit

    Heti valmennuksen alussa valitaan myös sopivat seuranta- ja arviointimenetelmät sekä tehdään tarvittavat mittaukset, joiden avulla seurataan edistymistäsi. Mahdollisista testeistä ja mittarien valinnasta keskustelemme avoimesti etukäteen. 

    Esimerkkejä seurantamenetelmistä ja mittareista, joita hyödynnämme yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti osana valmennuspolkua: 

    Käden puristusvoima, voimatasot, maksimaalinen hapenottokyky non-exercise -menetelmillä, liikuntamotivaatio ja -aktiivisuus, ateriarytmi, psykologinen joustavuus suhteessa painoon yms.

    Liikuntapystyvyyden vahvistaminen ammattitaitoisessa Personal Trainer -ohjauksessa

    2) Motivoiva visio – mitä ja miksi haluan? 

    Moni meistä unelmoi hyvistä asioista elämässään. Lähes meillä kaikilla on päämääriä, haaveita ja toiveita. Motivoivien tavoitteiden asettaminen on yksi valmennuksen keskeisimmistä sisällöistä.

    Tavoitteet perustuvat sinun vahvuuksiin, onnistumisiin ja toiveisiin. Personal trainerimme tukevat sinua motivoivassa tavoitteenasettelussa: 

    • Mitä ja miksi haluat? 
    • Minne olet menossa ja miten sinne pääset? 
    • Vastaako nykytila sitä mitä haluat? 
    • Mitä muuttaisit, jotta pääsisit lähemmäksi sitä mitä haluat?

    3) Teot muuttavat elämää – konkreettiset suunnitelmat                   

    Tavoitteet ohjaavat toimintaa ja tavoitteita toteutetaan tekojen kautta. Autamme tekemään konkreettisia suunnitelmia, opetamme taitoja sekä lisäämme itsetuntemusta. 

    Harjoitusohjelmasi on: 

    • Realistinen, aikataulutettu ja toteuttamiskelpoinen.
    • Suunnitelmaan kirjataan mm. liikkumismuodot, rasittavuus ja kesto.
    • Suunnitelmaan kirjataan myös missä, milloin ja kenen kanssa toimintaa toteuttaa.
    • Suunnitelma on joustava ja sitä päivitetään säännöllisesti. 
    • Tarjoamme myös keinot seurata omaa edistymistäsi esimerkiksi liikuntapäiväkirjan avulla.

    Emme painosta sinua seuraamaan tiettya kaavaa, vaan autamme ennen kaikkea sinua tekemään itsellesi merkityksellisiä asioita. 

    Oma personal trainerisi auttaa sinua pääsemään turvallisesti alkuun, rajaamaan vaihtoehtoja sekä luomaan arkeen rutiineja.

    4) Kiireetön ohjaus ja tuki – harjoitustapaamiset rauhallisella Ehonan Studiolla Vantaalla

    Valmennuksen rungon muodostavat henkilökohtaiset tapaamiset kiireettömässä tunnelmassa Ehonan Personal Training studiolla Vantaalla. Säännöllinen tapaamisrytmi oman valmentajasi kanssa tukee onnistumistasi.

    Tapaamisissa personal trainerisi kanssa huomioidaan terveysvaikutukset, ravitsemus ja liikuntaneuvonta sekä elämäntapojen muuttamisen muut vaikutukset elämääsi.

    Valmennuksemme pitkä kesto, personal trainerin säännöllinen tuki ja kannustaminen sekä moniammattillisuuden hyödyntäminen ovatkin saaneet kiitosta asiakkailtamme. 

    5) Seuranta ja arviointi

    Muutosten seurannalla ja säännöllisellä valmentajan antamalla palautteella tehdään saavutetut tulokset näkyviksi ja vahvistetaan näin motivaatiotasi ja pystyvyyttäsi muutokseen. Kaikki asiakkaamme toteuttavat yksilöllisesti myös omaseurantaa. 

    Personal Trainer valmennuksemme on käytössäsi Ehonan Personal Training Studiolla Vantaalla

    Studiollamme harjoittelet oman valmentajasi johdolla ilman ruuhkaa tai jonottamista. Treenin jälkeen voit levätä viihtyisässä loungessa tai viimeistellä rentoutumisen saunassa. 

    Studiomme on uusi, siisti, kunnon pesutiloilla ja saunoilla sekä hyvällä ilmastoinnilla varustettu hyvinvointikeidas. 

    Personal Training Studiomme sijaitsee keskellä Vantaata Kehä 3:n varrella lähellä Jumboa. Saavutat Studiomme helposti ympäri pääkaupunkiseutua.

    Ehonan Personal Training Studio Vantaalla
    Ehonan Personal Training Studio Vantaalla lähellä Jumboa.

    Varaa aika maksuttomaan konsultaatiotapaamiseen

    Konsultointitapaamisen tarkoituksena on:

    • Tarjota mahdollisuus arvioida sinun tilannettasi asiantuntijan silmin.
    • Käydä läpi sinun toiveesi ja tarpeesi sekä odotuksesi valmennukselle.
    • Selvittää yhdessä millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti päämäärääsi. 
    • Selvittää sinun tavoitteidesi ja nykytilasi välinen kuilu.
    • Selkeyttää mitä sinun kannattaa tehdä päämääräsi eteen ja mitä ei. 
    • Saat heti apua, ajatuksia ja vinkkejä uuden suunnan löytämiseen.

    Konsultointi on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. Siispä – mikset ottaisi heti yhteyttä ja aloittaisi matkaa kanssamme kohti sinun tavoitettasi?

    Jos haluat liittyä kasvavaan onnistujiemme joukkoomme, täytä alle oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.👇

    Odotamme jo malttamattomasti yhteydenottoasi. Toivottavasti kuullaan pian!

    Innostunein terveisin,
    Personal Trainer Vantaa | Ehona
    Anna Henriksson & Janne Sipponen
    Ehonan Personal Training Studion perustajat

    Ole hyvä Itsellesi

    Miten voimme auttaa?

    Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
    We also serve in English.

    Anna Henriksson
    045 133 9989
    [email protected]