Personal Training Studio

Harjoittele upeissa tiloissamme Vantaalla

Personal trainer ohjaus

Tervetuloa Ehonan Personal Training Studiolle, Aviapolis, Vantaa

Ehonan Studiolla tunnet olosi aina tervetulleeksi ja saat inspiraatiota – treeni täällä on viikon kohokohta! Jokainen voi saapua Ehonan Studiolle omana itsenään.

Ehona Personal Training Studion esittely

Studiokonseptimme tarjoaa paremman vaihtoehdon tavalliselle kuntosalikokemukselle

  • Väljällä ja rauhallisella kuntosalialueella harjoittelet omassa tahdissasi, ilman ruuhkaa ja jonoja
  • Harjoittelet aina turvallisesti oman valmentajasi tai fysioterapeutin kanssa 
  • Löydät kaikki asiantuntijat saman katon alta
  • Ihanteellinen sijainti Vantaalla liikenteen solmukohdassa – saavutat Studiomme vaivattomasti ympäri pääkaupunkiseutua ja lähikunnista

Ehonan Studiolla treenaamisesta seuraa aina myönteisiä muutoksia – lähtökohtana kaikessa tekemisessä on aito pyrkimys hyvinvoinnin lisäämiselle.

Mitä kaikkea muuta läydät Ehonan Studiolta?

Personal Training Studiomme on uusi, raikas, kunnon pesutiloilla ja saunoilla sekä hyvällä ilmastoinnilla varustettu hyvinvointikeidas.

Voit levätä treenin jälkeen viihtyisässä loungessa tai viimeistele rentoutuminen saunassa. Jos nälkä yllättää, löydät samasta rakennuksesta ravintoloita.

Tiloissamme on myös erillisiä yksityishuoneita, joissa voit keskustella rauhassa valmentajasi kanssa. Osa huoneista on äänieristetty, joten voit huoletta käydä henkilökohtaisiakin keskusteluja valmentajasi kanssa.

Personal trainer Vantaalla, yksityisstudio
Ehonan Studiolla saat liikkua omana itsenäsi, omassa rauhassa ja oman valmentajan turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa
Personal training Studio Vantaa, Ehona Personal Trainer

Näin löydät paikalle

Ehonaan on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Erinomainen sijainti Kehä 3:n varrella lähellä Jumboa mahdollistaa vaivattoman siirtymisen valtateille, kuten Tuusulan- ja Lahdenväylälle. Lentoaseman läheisyys takaa tiheästi liikennöivät julkisen liikenteen yhteydet. Äyritiellä on myös pyöräparkki.

Sisäänkäynti studiolle sijaitsee Plaza Business Parkin HEHKU nimisen rakennuksen 1. kerroksessa. Kulku PT-Studio Ehonan tiloihin tapahtuu toimisto aikaan (8–16) Plaza Pilkkeen aulan kautta ja toimistoaikojen ulkopuolella Plaza Hehkun pääoven tai sisäpihan pikkuoven kautta.

Käyntiosoite: Äyritie 18, 01510 Vantaa, Aviapolis

Saapuminen autolla

Äyritiellä on runsaasti parkkipaikkoja suoraan talon edessä. Pysäköintiveloitus on 1 €/h. Maksun voi maksaa parkkisovelluksella.

Saapuminen bussilla

Hyvät bussiyhteydet esim. Tikkurilasta, Itäkeskuksesta ja Helsingistä. Useita bussipysäkkejä 5 min kävelymatkan päässä.

Saapuminen junalla

Aviapolis-aseman eteläinen sisäänkäynti sijaitsee reippaan aamulenkin (15 min kävelymatkan) päässä. Junamatka Helsingin keskustasta kestää noin 30 min.

Harjoittele upeissa tiloissamme Vantaalla

Peremmälle vaan.

Hierontaa Ehonan Personal Training studiolla Vantaalla

Haluaisitko parantaa arjen toiminkykyä ja varmistaa tulevaisuuden elämänlaadun?

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Ehonan Studiolle Vantaalle. Keitetään vaikka kahvit ja jutellaan rauhassa kuinka voimme auttaa juuri sinua.

Varaa itsellesi ilmainen keskusteluhetki asiantuntijamme kanssa. Autamme rakentamaan sinulle personoidun valmennuskokonaisuuden, joka kattaa sekä kehosi että mielesi tarpeet.

Tapaaminen on täysin ilmainen eikä sido sinua muuhun kuin hyvään fiilikseen.

Terveisin, 
-Anna ja Janne
Ehonan Personal Training Studion perustajat

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]