Personal Training Studio

Harjoittele rauhallisissa ja viihtyisissä tiloissamme Vantaalla

Personal trainer ohjaus

Personal Training Studio Vantaa, Aviapolis

Tervetuloa Ehona Studiolle! Ehonan Studiolla tunnet olosi aina tervetulleeksi ja saat inspiraatiota – treeni täällä on viikon kohokohta!

Studiokonseptimme tarjoaa paremman vaihtoehdon tavalliselle kuntosalikokemukselle

  • Väljällä ja rauhallisella kuntosalialueella harjoittelet omassa tahdissasi, ilman ruuhkaa ja jonoja
  • Harjoittelet aina turvallisesti oman valmentajasi tai fysioterapeutin kanssa 
  • Löydät kaikki asiantuntijat saman katon alta
  • Ihanteellinen sijainti Vantaalla liikenteen solmukohdassa – saavutat Studiomme vaivattomasti ympäri pääkaupunkiseutua ja lähikunnista

Ehonan Studiolla treenaamisesta seuraa aina myönteisiä muutoksia – lähtökohtana kaikessa tekemisessä on aito pyrkimys hyvinvoinnin lisäämiselle. Jokainen voi saapua Ehonan Studiolle omana itsenään.

Personal trainer Vantaalla, yksityisstudio
Ehonan Studiolla saat liikkua omana itsenäsi, omassa rauhassa & oman valmentajan turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa.

Mitä kaikkea muuta läydät Ehonan Studiolta?

Uppoudu joogaan tai pilatekseen body & mind -tilassa ja lepää treenin jälkeen viihtyisässä loungessa tai viimeistele rentoutuminen saunassa. Jos nälkä yllättää, löydät samasta rakennuksesta ravintoloita.

Tiloissamme on myös erillisiä yksityishuoneita, joissa voit keskustella rauhassa valmentajasi kanssa. Osa huoneista on äänieristetty, joten voit huoletta käydä henkilökohtaisiakin keskusteluja valmentajasi tai esimerkiksi psykologin kanssa.

Personal training Studio Vantaa, Ehona Personal Trainer
Ehonan Personal Training -valmennuksessa saat täyden henkilökohtaisen huomion yksityisstudiomme rauhassa

Näin löydät paikalle

Ehonaan on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Erinomainen sijainti Kehä 3:n varrella lähellä Jumboa mahdollistaa vaivattoman siirtymisen valtateille, kuten Tuusulan- ja Lahdenväylälle. Lentoaseman läheisyys takaa tiheästi liikennöivät julkisen liikenteen yhteydet. Äyritiellä on myös pyöräparkki.

Sisäänkäynti studiolle sijaitsee Plaza Business Parkin HEHKU nimisen rakennuksen 1. kerroksessa. Kulku PT-Studio Ehonan tiloihin tapahtuu toimisto aikaan (8–16) Plaza Pilkkeen aulan kautta ja toimistoaikojen ulkopuolella Plaza Hehkun pääoven tai sisäpihan pikkuoven kautta.

Käyntiosoite: Äyritie 18, 01510 Vantaa

Saapuminen autolla

Äyritiellä on runsaasti parkkipaikkoja suoraan talon edessä. Pysäköintiveloitus on 1 €/h. Maksun voi maksaa parkkisovelluksella.

Saapuminen bussilla

Hyvät bussiyhteydet esim. Tikkurilasta, Itäkeskuksesta ja Helsingistä. Useita bussipysäkkejä 5 min kävelymatkan päässä.

Saapuminen junalla

Aviapolis-aseman eteläinen sisäänkäynti sijaitsee reippaan aamulenkin (15 min kävelymatkan) päässä. Junamatka Helsingin keskustasta kestää noin 30 min.

Personal trainer Studio Vantaa

Mistä hyvä Personal Trainer tai Fysioterapeutti? Täältä se löytyy – peremmälle vaan!

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Ehonan Studiolle Vantaalle. Keitetään vaikka kahvit ja jutellaan rauhassa kuinka voimme auttaa juuri sinua.

Terveisin, 
-Anna ja Janne
Ehonan Personal Training Studion perustajat

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]