Äitien voimatreenit

Äitien voimatreeneissä jatkat lihaskuntoharjoittelua raskauden aikana turvallisesti TAI palaat järkevästi treenin pariin synnytyksen jälkeen

Personal trainer Vantaa

Äitien voimatreenit

Haluatko palata voimaharjoittelun pariin synnytyksen jälkeen, mutta et ole varma miten ja milloin? Onko raskausajan liikuntaohjeet ristiriitaisia etkä ole varma, miten jatkaa harjoittelua raskausaikana?

Oletko epävarma, miten liikkua, jos sinulla on vatsalihasten erkauma? Haluatko vahvan ja toiminnallisen kehon? Onko toiveenasi palata oman lajin pariin, mutta haluat tehdä pohjatyöt huolella?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen ”kyllä”, nämä treenit ovat juuri sinulle!

Äitien voimatreeneissä jatkat lihaskuntoharjoittelua raskauden aikana turvallisesti sekä palaat järkevästi treenin pariin synnytyksen jälkeen. 

Personal trainer Vantaa

Miksi osallistua Äitien voimatreeneihin?

 • vahvistat koko kehoasi järkevästi synnytyksen jälkeen 
 • treenaat turvallisesti läpi raskauden
 • ymmärrät, miten huomioida vatsalihasten erkauma treeneissä
 • saat tietoa lantionpohjan hyvinvoinnista ja sen vaikutuksista treeniin
 • opit fiksun harjoittelun periaatteita
 • saat ammattilaisen ohjaamat treenit 1-2 kertaa viikossa
 • treenaat hyvässä seurassa samassa elämäntilanteessa olevien äitien kanssa
 • voit kysyä mieltä askarruttavista asioista ammattilaiselta

Treenit ovat kahdesti viikossa ja voit osallistua treeneihin joustavasti 10-kerran kortilla. Treenit sopivat koska tahansa raskauden aikana ja aikaisintaan 2 kk synnytyksen jälkeen aloitettavaksi. Synnytyksestä voi olla kulunut jo pidempikin aika, kun aloitat treenit – koskaan ei ole myöhäistä!

FysioCamin voimatreeneissä harjoitellaan monipuolisesti ja tehokkaasti kuitenkin raskausajan ja synnytyksen jälkeiset fysiologiset kehon muutokset huomioiden. Valmennuksessa yhdistyy laaja ja ajantasainen tieto ja osaaminen äitiys-ja lantionpohjan fysioterapiasta sekä voimaharjoitteluvalmennuksesta.

Treenit toteutuvat pienryhmässä (max. 10 hlöä) Vantaalla Ehonan yksityisellä treenistudiolla. Ehonalle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla. Treeneihin voit osallistua myös vauvan kanssa.

Pienryhmätreenien ajankohdat:

 • tiistaisin klo 9.30-10.45
 • torstaisin klo 12:15-13:30

Treeneihin pääset mukaan lunastamalla 10-kerran kortin hintaan 219€.

Treenikortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Kesätauolla (1.7.-13.8.2023) ostettujen korttien voimassaolo alkaa vasta elokuun ensimmäisistä treeneistä 15.8.2023.

Voit osallistua treeneihin yhden tai kaksi kertaa viikossa. Treeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon ja treeni toteutuu, jos on vähintään 4 osallistujaa.

Saat lisätietoja treeneihin ilmoittautumisesta sähköpostiisi oston jälkeen.

Syyslomalla (vko 42), joululomalla (vko 52-1) ja hiihtolomalla (vko 8) ei ole treenejä. Treenit ovat tauolla myös kesällä 1.7.-13.8.2023. Kesätauko ei kuluta korttien voimassaoloa.

Elokuussa treenit jatkuvat tiistaina 15.8.2023 klo 9:30 alkaen.

Voit aloittaa treenit ryhmässä milloin tahansa. Treenien ajankohdat:

 • tiistaisin klo 9:30-10:45
 • torstaisin klo 12:15-13:30
Äitien voimatreenit, lantionpohjan fysioterapia

Moi äiti,

Olen Camilla Marjamäki, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti, voimaharjoitteluvalmentaja, entinen kilpaurheilija ja kahden lapsen äiti. Olen erikoistunut naisten terveyteen, hyvinvointiin ja treenaamiseen. Oma tulokulmani ammattilaisena on hyvin kokonaisvaltainen ja huomioin aina jokaisen yksilöllisen tilanteen myös pienryhmävalmennuksissa.

Toivon, että oivallat ÄITIEN VOIMATREENEISSÄ, että olet vahvempi ja pystyvämpi kuin uskotkaan. Kehosi on viisas ja upea – se pystyy mihin vain! Haluan treeneissä viedä sinut järkevästi ja nousujohteisesti kohti vahvaa ja toiminnallista elämää. Teemme pohjatyöt huolella ja rakennamme vahvaa kehoa kohti loppuelämän treenejä – ja arkea!

Oma missioni ammattilaisena on vahvistaa äitien pystyvyyden tunnetta, luottamusta omaan kehoon sekä lisätä ajantasaista tietoutta treenaamisesta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Voimaharjoittelu on lähellä sydäntäni, koska ihan jokainen hyötyy lihaskuntoharjoittelusta läpi elämän.

Lisää minusta voit lukea: www.fysiocami.fi/cami

Tervetuloa äitien treeniryhmään,
Terveisin Camilla

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]