Rennosti liikkeelle synnytyksen jälkeen

Synnytyksestä palautuminen: valmennuskurssi synnyttäneelle äidille

Synnytyksestä palautuminen Personal Trainerin avulla

Synnytyksestä palautuminen

Syksyn ensimmäinen kurssi on täynnä. Kysy seuraavan kurssin alkamisajankohdasta: [email protected]

Hei pienen vauva äiti, mietityttääkö miten lähteä liikkeelle? Tuntuuko keho jähmeältä tai jopa vieraalta raskauden ja synnytysten tuomien muutosten myötä? Kaipaatko lempeää liikettä ja rentoa oloa vauva-arkeen? Tai oletko kenties epävarma, miten huomioida synnytyksestä palautuva keho liikunnassa?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kohtaan ”kyllä”, tämä kurssi on juuri sinulle!

RENNOSTI LIIKKEELLE SYNNYTYKSEN JÄLKEEN -kurssi on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ohjaama 6 kerran lähikurssi Vantaalla.

Ohjatut tapaamiset ovat kerran viikossa, perjantaisin klo 10:30-11:30. Paikkana Ehonan Personal Training Studio, osoitteessa Äyritie 18, Vantaa. Vauvat ovat tervetulleita mukaan!

Tapaamiskerrat:

 • pe 19.8.2022
 • pe 26.8.2022
 • pe 2.9.2022
 • pe 9.9.2022
 • pe 16.9.2022
 • pe 23.9.2022

Tapaamiset sisältävät aina sekä teoriaa että käytännön harjoittelua, jonka avulla huollat ja vahvistat synnytyksestä toipuvaa kehoa. Kaikissa harjoitteissa huomioidaan lantionpohjan ja vatsalihasten erkauman kuntoutumisen lisäksi koko kehon monipuolinen vahvistaminen. 

Tällä kurssilla ei pysytellä pelkästään lattiatasossa hengittelemässä, vaan pääset liikuttamaan kehoa monipuolisesti ja saat varmuutta liikkumiseen ja arjessa toimimiseen.

Camilla Marjamäki, Fysioterapeutti

Rennosti liikkeelle synnytyksen jälkeen -kurssi sopii parhaiten 1-6 kk synnytyksen jälkeen, mutta koskaan ei ole myöhäistä aloittaa.

Kurssin aikana saat taatusti ajantasaista tietoa ja yksinkertaisia käytännön vinkkejä, joiden avulla tuet kehon vahvistumista synnytyksen jälkeen. Synnytyksestä toipumisen ei tarvitse olla suorittamista ja puurtamista, vaan asioita, joilla lisäät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Saat kurssilta energiaa ja jaksamista arkeen, vahvistat oman kehon yhteyttä ja palaudut synnytyksestä paremmin – ja rennommin!

RENNOSTI LIIKKEELLE SYNNYTYKSEN JÄLKEEN -valmennuskurssin hinta on 149€

Lunasta paikka kurssille suoraan verkkokaupastamme – paikkoja pienryhmässä rajoitetusti (max. 10 osallistujaa).

Syksyn ensimmäinen kurssi on täynnä. Kysy seuraavan kurssin alkamisajankohdasta: [email protected]

Rennosti liikkeelle synnytyksen jälkeen -kurssin teemat

 • hengitys ja kehon hallinta
 • lantionpohjan toiminnallisuus ja hyvinvointi
 • palautuminen ja kokonaiskuormitus
 • keskivartalon kuntoutuminen
 • ravitsemus synnytyksestä palautumisen tukena
 • toiminnallinen ja vahva keho
 • kehoa huoltava harjoittelu 
 • vireystilan säätely ja rentoutuminen
 • liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen

Valmennuskurssilla saat tietoa monia äitejä mietityttävistä aiheista, kuten vatsalihasten erkaumasta ja lantionpohjan toimintahäiriöistä. Kurssilla ei kuitenkaan keskitytä vain näihin aiheisiin, koska ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Synnytyksestä palautuminen, lantionpohjan fysioterapia

Moi äiti,

Olen Camilla Marjamäki, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti, voimaharjoitteluvalmentaja, entinen kilpaurheilija ja kahden lapsen äiti. Olen erikoistunut naisten terveyteen, hyvinvointiin ja treenaamiseen. Oma tulokulmani ammattilaisena on hyvin kokonaisvaltainen ja huomioin aina jokaisen yksilöllisen tilanteen. Jokainen asiakas on minulle enemmän kuin oire tai kipu. Jokainen on ainutlaatuinen ja upea kokonaisuus – työssäni arvokkainta onkin kohtaamiset.

Toivon, että oivallat RENNOSTI LIIKKEELLE SYNNYTYKSEN JÄLKEEN -kurssin aikana, miten viisas ja upea kehosi on. Haluan kurssin aikana jakaa ajantasaista tietoa ja käytännön neuvoja synnytyksestä kuntoutumisen tueksi, mutta ennen kaikkea vahvistaa lempeyttä ja itsemyötätuntoa sekä paineettomuutta synnytyksestä palautumisen suhteen. It takes time.

Oma missioni ammattilaisena on vahvistaa äitien pystyvyyden tunnetta, luottamusta omaan kehoon sekä lisätä rentoutta synnytyksestä palautumisen ympärille. Vauva-arjessa on ihan tarpeeksi kuormitusta ilman paineita kehon kuntoutumisesta. Voimme edistää hyvinvointia ja kehon vahvistumista synnytyksen jälkeen yksinkertaisesti ja rennolla fiiliksellä omaa kehoa kunnioittaen.

Voit lukea lisää minusta: www.fysiocami.fi/cami

Tervetuloa äidit ja vauvat voimaan hyvin,
Camilla

Syksyn ensimmäinen kurssi on täynnä. Kysy seuraavan kurssin alkamisajankohdasta: [email protected]

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]