Personal Trainer Uusimaa

Ole hyvä itsellesi

Personal Trainer Vantaa: Liikunta lievittää vaihdevuosioireita

Personal Trainer Uusimaa

Personal trainer & fysioterapeutti Etelä-Uudellamaalla!

Hei sinä,

Omasta ainutlaatuisesta itsestä kannattaa pitää huolta. Ei vain siksi, että näyttäisit paremmalta tai pystyisit parempiin suorituksiin, vaan siksi, että jaksaisit paremmin – jotta elämä olisi parempaa. Älä etsi mallia hyvään elämään jostain muualta, rakenna mieluummin omaasi kestävälle pohjalle.

Lähtökohta on se, kuka sinä olet ja mitä tarvitset. Silloin pysyvä muutos on mahdollinen. Emme tarjoa pikaratkaisuja, vaan keinoja pysyviin muutoksiin, joihin haluat itse sitoutua. Kokonaisvaltaiset hyvinvointipalvelumme kattavat kehon ja mielen.

Ehona on pysyviin elintapamuutoksiin erikoistunut asiantuntijayritys

Autamme sinua tuntemaan itsesi paremmin ja voimaan hyvin omana itsenäsi. Valmennamme sinua kokonaisvaltaisesti kohti pysyvää muutosta.

Ehona on pysyviin elintapamuutoksiin erikoistunut asiantuntijayritys

Konsultointitapaamisen tarkoituksena on tarjota mahdollisuus arvioida sinun tilannettasi asiantuntijan silmin. Näin voidaan yhdessä selvittää millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti päämäärääsi. 

Konsultointitapaaminen on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Palvelemme sinua Ehonan Personal Training Studiolla

Ehonan Personal Training Studiolle on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Ehonan hyvinvointikeidas sijaitsee Vantaalla Plaza Business Parkissa. Löydät korkeatasoiset personal trainer ja fysioterapia palvelumme osoitteesta Äyritie 18, 01510 Vantaa.

Asiakkaamme saavat täyden henkilökohtaisen huomion yksityisstudiomme rauhassa. Harjoittelet oman valmentajasi johdolla ilman ruuhkaa tai jonottamista. Treenin jälkeen voit levätä treenin jälkeen viihtyisässä loungessa tai viimeistellä rentoutumisen saunassa. 

Ehonan Studion erinomainen sijainti Kehä 3:n varrella lähellä Jumboa mahdollistaa vaivattoman siirtymisen valtateille, kuten Tuusulan- ja Lahdenväylälle.

Entistä ehommaksi omana itsenäsi

Meiltä saat valmennusohjelman, joka on räätälöity ottaen huomioon yksilöllisen elämäntilanteesi, voimavarasi ja tavoitteesi sekä ajankäyttö mahdollisuutesi.

Haluamme myös, että kokemuksesi valmennuksesta on elämää mullistava. Korkeatasoinen, monitieteellinen ja pysyviä muutoksia mahdollistava valmennuksemme muodostuu seuraavista laatutakuista: 

✅ Personal trainerisi on korkeasti koulutettu ammattilainen, jolla on pohjakoulutuksena on liikunta-/terveystieteiden maisterin, liikunnanohjaajan (AMK) tai fysioterapeutin (AMK) tutkinto.

✅ Henkilökohtainen valmennus rauhallisella, väljällä ja viihtyisellä yksityisstudiolla. 

✅ Koko asiantuntijatiimimme moniammattillinen tuki – saat tarvittaessa psykologin,  ravitsemusasiantuntijan tai fysioterapeutin ohjausta ilman lisämaksua. 

✅ Etätuki mobiiliapplikaatiomme kautta tapaamisten ulkopuolella tapahtuvaan valmennukseen. Emme jätä sinua yksin, vaan autamme myös tapaamisten ulkopuolella.

✅ Kehon ja mielen tarpeiden huomioiminen. Autamme sinua treenaamaan vahvemman kehon ja kevyemmän mielen.

Tarjoamme myös kevyempiä etä-valmennuspalveluita, jossa henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa korvataan kannustavalla mobiiliyhteydellä valmentajaan. 

Voit esimerkiksi tavata Personal Traineriasi Studiollamme kerrran kuussa ja harjoitella tapaamisten välissä itsenäisesti valmennukseen sisältyvän etätuen avulla.

Mitä kaikkea Ehonan Personal Trainer -valmennus sisältää?

Askel askeleelta etenevä valmennuspolkumme ottaa huomioon uniikin elämäntilanteesi. Personal Trainerisi huomioi sinut henkilökohtaisesti ja soveltaa valmennuspolkuamme yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti.

  • Helposti omaksuttavat treeniohjelmat ja liikuntasuunnitelmat.
  • Tavoitteiden asettamisen, seurannan ja arvioinnin.
  • Ravitsemusohjauksen, jossa keskitymme kieltolistojen ja kaloreiden laskemisen sijaan syömisen iloon ja joustavaan ravitsemukseen.
  • Ehonan mobiiliapplikaation yhteydenpitoon ja seurantaan
  • Harjoituksia ja tehtäviä oman hyvinvoinnin ja kehittymisen seurantaan.
  • Henkilökohtaisen ohjauksen Ehonan rauhallisella studiolla, saunat ja suihkut
  • Moniammatillisen tiimin palvelut tarvittaessa, kuten ravitsemusasiantuntijan ja psykologin tapaamiset

Etsitkö personal traineria Uudellamaalla? Varaa maksuton ensikonsultointi

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Voimme tämän jälkeen sopia täysin maksuttoman tapaamisen, jossa pohdimme yhdessä henkilökohtaisia tavoitteitasi, tarpeitasi ja sitä minkälainen valmennuskokonaisuus sopisi sinulle parhaiten.

Käymme konsultoinnissa läpi sinun toiveesi ja tarpeesi sekä odotukset valmennukselle. Näin voimme yhdessä selvittää millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti päämäärääsi. 

Ensikonsultointi voidaan järjestää etänä tai Personal Training Studiollamme, jossa palvelemme koko Uudenmaan aluetta. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään, eikä velvoita minkään palvelun ostamista.

Siispä…mikset ottaisi yhteyttä nyt heti?

Terveisin,
Personal trainer Uusimaa | Ehona Personal Trainers
Anna Henriksson ja Janne Sipponen
Ehonan perustajat

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]