Personal Trainer Järvenpää

Enemmän hyvää, tervettä elämää

Personal Trainer Järvenpää
Hyvinvointi lähtee ajatuksesta, jonka sanominen on yllättävän vaikeaa: arvostan itseäni, minä ole tärkeä

Personal Trainer Järvenpää – Ehona

Ehonan valmennusfilosofiassa yhdistyy hienolla tavalla fyysinen ja psyykkinen tulokulma hyvinvointiin. Valmennuksessa huomioidaan asiakkaan lähtökohdat ja voimavarat sekä pohditaan muutostarpeita tarpeeksi käytännönläheisellä tavalla. Iso suositus Ehonalle 6/5.

Maija Tanskanen, 43-vuotta.

Haluaisitko sinäkin vahvan kehon, kevyemmän mielen, enemmän energiaa, parempaa jaksamista sekä eroon vaivoistasi… Sekä täyden henkilökohtaisen huomion yksityisellä treenistudiolla, sinua sparraava Personal Trainer tukenasi?

Ehonan kokenut Personal Trainer -tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi Suomen osaavimpaan Personal Trainer -ohjaukseen kivenheiton päässä Järvenpäästä.

Ehonan Personal Trainer Studio palvelee myös Järvenpäästä saapuvia kuntoilijoita

Ehona Personal Trainer -valmennus sopii sinulle, kun:

✅ Tiedät, että liikunta tekisi hyvää, mutta omin voimin et ole päässyt alkua pidemmälle. Saat suunnitelmallista ja henkilökohtaista ohjausta sekä motivoivan tsempparin, joka näyttää kädestä pitäen miten toimia.

✅ Kuntosalitreeni ei oikein suju, tarvitset intoa ja punaista lankaa harjoitteluun. Saat juuri sinun elämäntilanteeseesi räätälöidyt harjoitussuunnitelmat ja helposti omaksuttavat treeniohjelmat.

✅ Olet jo pitkään yrittänyt pudottaa painoa pysyvästi ja päästä hyvään kuntoon, mutta keinoja pysyvään muutokseen ei ole löytynyt kiireisen arjen keskellä. Autamme sinua löytämään keinoja pysyvään painonhallintaan sekä nauttimaan liikunnasta myös kiireisen arjen keskellä.

✅ Kivut ja kolotukset lannistavat ja estävät liikunnasta nauttimisen. Pääset harjoittelemaan turvallisesti, oma Personal Trainer tai fysioterapeutti turvanasi.

Valmennuksen laadun maksimoimiseksi Ehonan Personal Trainer -ohjaus lupaa sinulle: 

✅ Täyden henkilökohtaisen huomion rauhallisella, väljällä ja viihtyisällä yksityisstudiolla. 

✅ Etätuen mobiiliapplikaatiomme kautta tapaamisten ulkopuolella tapahtuvaan valmennukseen.

✅ Koko asiantuntijatiimimme moniammattillisen tuen – saat tarvittaessa esimerkiksi ravitsemusasiantuntijan tai fysioterapeutin ohjausta ilman lisämaksua.

✅ Satojen tyytyväisten asiakkaiden tuoman kokemuksen.

✅ Personal Trainer Järvenpää: palveluksessasi Ehonan Personal Training Studiolla.

Personal Trainer ja fysioterapeutti Järvenpää

Palvelemme Järvenpäässä asuvia asiakkaita Ehona Personal Training Studiolla Vantaalla

Ehonan Personal Training Studio tarjoaa ihanteellisen ilmapiirin korkeatasoiselle valmennukselle.

Ehona Studion erinomainen sijainti Kehä 3:n varrella lähellä Jumboa mahdollistaa vaivattoman siirtymisen valtateille, kuten Tuusulan- ja Lahdenväylälle.

Personal Training Studiomme on uusi, siisti ja raikas, erinomaisille pesutiloilla ja saunoilla sekä kunnon ilmanvaihdolla varustettu treenistudio.

✅ Ehonan treenistudio sijaitsee lähellä Jumboa Plaza Business Parkin yhteydessä.

✅ Löydät korkeatasoiset Ehonan Personal Trainer ja Fysioterapia palvelut osoitteesta Äyritie 18, 01510 Vantaa.

✅ Hurautat Järvenpääästä Ehonan Studiolle noin 20 minuutissa.

Ihan aluksi halusin jaksaa paremmin ja saada enemmän virtaa touhuta pienten lapsieni kanssa myös töiden jälkeen. Tällä hetkellä Ehonalla treenaaminen on mukava breikki kiireisessä arjessa.

Teemu niemi, 40-vuotta.

Me autamme sinua pitämään huolta omasta ainutlaatuisesta itsestäsi

Varaa maksuton konsultointitapaaminen, niin pääset oikealla polulle viipymättä. Ehonan Personal Trainer -valmennus tarjoaa sinulle toimivat suunnitelmat ja pääsylipun uudelle tasolle!

Konsultointitapaamisen tarkoituksena on:

 • Tarjota mahdollisuus arvioida sinun tilannettasi asiantuntijan silmin.
 • Selvittää yhdessä millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti päämäärääsi. 
 • Saat heti apua, ajatuksia ja vinkkejä uuden suunnan löytämiseen.
 • Ensikonsultointi on sinulle täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Mitä kokonaisvaltaiseen Personal Trainer -valmennukseesi kuuluu Ehonalla?

Kokemuksemme on kiistatta osoittanut, että askel askeleelta etenevä pitkäjänteinen valmennuspolkumme toimii parhaiten – kuitenkin ottaen huomioon uniikin elämäntilanteesi.

Personal trainerisi huomioi sinut henkilökohtaisesti ja soveltaa valmennuspolkuamme yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti.

Personal trainer valmennusprosessi
Personal Training valmennuksen vaiheet Ehonalla

1) Mistä lähdemme liikkeelle – toiveet ja odotukset

Valmennus käynnistyy sinun ja ohjaajasi ensitapaamisella. Ensimmäisellä valmennustapaamisella selvitetään toiveesi ja tarpeesi sekä muun muassa:

 • Elämäntilanne, työ ja perhesuhteet
 • Elintavat: liikunta, ravitsemus, uni 
 • Liikunta- ja ruokasuhde
 • Stressi, palautuminen, ajanhallinta, voimavarat
 • Muutosvalmius ja -historia (esim. laihdutusyritykset) 
 • Pitkäaikaissairaudet, lääkitykset
 • Alkuharjoitus, mittaukset, testit

Heti valmennuksen alussa valitaan myös sopivat seuranta- ja arviointimenetelmät sekä tehdään tarvittavat mittaukset, joiden avulla seurataan edistymistäsi. Mahdollisista testeistä ja mittarien valinnasta keskustelemme avoimesti etukäteen.

Esimerkkejä seurantamenetelmistä ja mittareista, joita hyödynnämme yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti osana valmennuspolkua:

Käden puristusvoima, voimatasot, maksimaalinen hapenottokyky non-exercise -menetelmillä, elämäntyytyväisyys, liikuntamotivaatio ja -aktiivisuus, ateriarytmi, psykologinen joustavuus suhteessa painoon yms.

2) Motivoiva visio – mitä ja miksi haluan? 

Moni meistä unelmoi hyvistä asioista elämässään. Lähes meillä kaikilla on päämääriä, haaveita ja toiveita. Motivoivien tavoitteiden asettaminen on yksi valmennuksen keskeisimmistä sisällöistä.

Tavoitteet perustuvat sinun vahvuuksiin, onnistumisiin ja toiveisiin. Personal trainerimme tukevat sinua motivoivassa tavoitteenasettelussa:

 • Mitä ja miksi haluat?
 • Minne olet menossa ja miten sinne pääset?
 • Vastaako nykytila sitä mitä haluat?
 • Mitä muuttaisit, jotta pääsisit lähemmäksi sitä mitä haluat?

Ehonan personal trainer -valmennuskokonaisuus tarjoaa sinulle toimivat suunnitelmat ja pääsylipun uudelle tasolle! Palvelemme Järvenpään aluetta Studiollamme lähellä Jumboa. Ota yhteyttä.

3) Teot muuttavat elämää – konkreettiset suunnitelmat                   

Tavoitteet ohjaavat toimintaa ja tavoitteita toteutetaan tekojen kautta. Autamme tekemään konkreettisia suunnitelmia, luomme arkeen rutiineja, opetamme taitoja sekä lisäämme itsetuntemusta.

Suunnitelman tulee olla:

 • Realistinen, aikataulutettu ja toteuttamiskelpoinen.
 • Suunnitelmaan kirjataan mm. liikkumismuodot, rasittavuus ja kesto.
 • Suunnitelmaan kirjataan myös missä, milloin ja kenen kanssa toimintaa toteuttaa.
 • Suunnitelma on joustava ja sitä päivitetään säännöllisesti.
 • Tarjoamme myös keinot seurata omaa edistymistäsi esimerkiksi liikuntapäiväkirjan avulla.

Emme painosta sinua seuraamaan tiettya kaavaa, vaan autamme sinua tekemään itsellesi merkityksellisiä asioita. Pohdimme yhdessä mitä teet ensin ja mitä seuraavaksi.

Oma personal trainerisi auttaa sinua pääsemään turvallisesti alkuun, rajaamaan vaihtoehtoja sekä luomaan arkeen rutiineja.

4) Kiireetön ohjaus ja tuki – harjoitustapaamiset rauhallisella Ehonan Studiolla

Valmennuksen rungon muodostavat henkilökohtaiset tapaamiset kiireettömässä tunnelmassa Ehonan studiolla. Harjoittelet yksityisellä studiolla ilman ruuhkaa ja jonoja.

Säännöllinen tapaamisrytmi oman valmentajasi kanssa tukee onnistumistasi. Saat oman personal trainerin, joka jakaa kokonaisvastuun menestyksestäsi moniammatillisen tiimimme kanssa.

Valmennuksemme pitkä kesto, personal trainerin antama tuki ja kannustus sekä moniammattillisuuden hyödyntäminen ovatkin saaneet kiitosta asiakkailtamme.

5. Seuranta ja arviointi

Muutosten seurannalla ja säännöllisellä valmentajan antamalla palautteella tehdään saavutetut tulokset näkyviksi ja vahvistetaan näin motivaatiotasi ja pystyvyyttäsi muutokseen. Kaikki asiakkaamme toteuttavat yksilöllisesti myös omaseurantaa.

Personal Trainerisi on käytössäsi myös treenien ulkopuolella. Seurannan ja palautteen annon tueksi saat käyttöösi näppärän mobiiliapplikaatiomme, joka mahdollistaa muun muassa:

 • Yhteydenpidon tapaamisten ulkopuolella chatin välityksellä.
 • Oman edistymisen seurannan, esim. liikunta-aktiivuus.
 • Itsereflektointiin ja tapojen tarkasteluun kannustavien tehtävien ja materiaalien, kuten harjoitusohjelmien ja suunnitelmien jakamisen.
 • Tuen ja kannustamisen.
Personal Trainer Janne Sipponen Ehonan PT-studiolla Vantaalla
Ehonan Studiolla saat liikkua omana itsenäsi, omassa rauhassa ja oman valmentajan turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa

Personal Trainer Järvenpää: Ole hyvä ja varaa maksuton konsultointitapaaminen

Täytä olla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 👇

Konsultointitapaamisen tarkoituksena on arvioida sinun tilannettasi asiantuntijan silmin.

Näin voimme yhdessä selvittää millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti päämäärääsi.

Saat heti apua, ajatuksia ja vinkkejä uuden suunnan löytämiseen. Konsultointitapaaminen on sinulle täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Siispä…mikset ottaisi yhteyttä nyt heti?

Odotamme jo malttamattomasti yhteydenottoasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Innostunein terveisin,
Personal trainer Järvenpää | Ehona
Anna Henriksson ja Janne Sipponen
Ehona Personal Training Studion perustajat

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]