Personal Trainer Helsinki

Saavutat Ehonan Personal Trainer -palvelun Helsingistä käden käänteessä

Fysioterapia Vantaa

Personal Trainer Helsinki

Personal Trainer Helsinki – Ehona

Haluaisitko pystyä luottamaan kehoosi ja saamaan liikunnasta elämää rikastuttavan asian? 

Entä jos voisit nauttia liikkumisesta tekemättä siitä elämää suurempaa suoritusta – Ilman tiukkaa rääkkiä, energiankulutuksen vahtaamista ja ”pakko mennä salille”-ajatusta. 🤔

Haluaisitko eläväsi sellaista arkea, jota ei joka hetki säätele syöminen, sen miettiminen, rajoittaminen tai suunnittelu? 

Entä jos elämä olisikin elämistä, nauttimista ja seikkailemista varten – ei kaloreiden laskemista tai ruoan punnitsemista varten?  🤔

❌ Hyvinvointi ei lähde liikuntasuunnitelman ja ruokavalio-ohjeiden lataamisesta verkosta.

✅ Hyvinvointi lähtee ajatuksesta, jonka sanominen on yllättävän vaikea: Arvostan itseäni, minä olen tärkeä.  

Ehonan asiantuntijatiimi toivottaa sinut tervetulleeksi Personal Trainer -ohjaukseen Ehonan Studiolle kivenheiton päässä Helsingistä.

 • Me autamme sinua saamaan liikunnasta elämää rikastuttavan asian.
 • Me autamme sinua löytämään sellaisen tavan syödä ja suhteen ruokaan, joka tukee hyvinvointia ja tekee syömisestä taas iloista. 
 • Me autamme sinua pitämään parempaa huolta omasta ainutlaatuisesta itsestäsi. 

Kurkkaa mitä asiakkaamme sanovat meistä

Ehona kokemuksia, Teemu Niemi 40 v. ”Täällä voi huoletta luottaa valmentajan ammattitaitoon”

Mistä tiedät kannattaako sinun hakeutua Personal Trainerin ohjaukseen Ehonalle?

✅ Haluat saada liikunnasta elämää rikastettuvan asian – Ilman tiukkaa rääkkiä, energiankulutuksen vahtaamista ja ”pakko mennä salille”-ajatusta. 

✅ Tarvitset apua kuntosalitreenissä. Haluat toimivat treeniohjelmat ja liiketekniikat kohdalleen, jotta treenaat varmasti oikein ja turvallisesti. 

✅ Haluat löytää sellaisen tavan ja suhteen ruokaan, joka tukee hyvinvointia ja tekee syömisestä taas iloista.

✅ Kivut ja kolotukset lannistavat ja estävät liikunnasta nauttimisen. Haluat nauttia liikunnasta ilman turhauttavia rasitusvaivoja tai haluat kuntoutua vanhasta vaivasta tai leikkauksesta.

Ehonan Personal Trainer -valmennus sopii sinulle myös, kun:

✅ Haluat valmennusohjelman, joka on räätälöity ottaen huomioon yksilöllisen elämäntilanteesi, voimavarasi ja tavoitteesi sekä ajankäyttö mahdollisuutesi.

✅ Haluat oppia syömään joustavasti ilman pahaa mieltä ja hampaiden kiristystä. Kaipaat kieltolistojen ja kaloreiden tarkkailun sijaan hyvää fiilistä ja rentoa otetta ravitsemukseen. 

✅ Haluat oppia huolehtimaan hyvinvoinnistasi, niin että se onnistuu myös kiireisen arjen keskellä. Kaipaat keinoja parantaa palautumista ja löytää tilaa itselle tärkeille asioille. 

✅ Kaipaat pitkäjänteistä valmennusta ja pysyviä muutoksia. Haluat, että pidämme sinut turvassa kuureilta ja pikaratkaisuilta. 

Personal Trainer Helsinki
Haluaisitko sinäkin toimivan ja vahvan kehon, kevyemmän mielen ja parempaa jaksamista? Ilman kohtuuttomia mullistuksia arkielämääsi.

Ehona Personal Trainer Studio palvelee myös Helsingistä saapuvia asiakkaita

Hurautat Ehonan Studiolle Helsingistä käden käänteesssä. Löydät korkeatasoiset Ehonan Personal Trainer -palvelut osoitteesta Äyritie 18, 01510 Vantaa.

Ehona Studion erinomainen sijainti Kehä 3:n varrella lähellä Jumboa mahdollistaa vaivattoman siirtymisen valtateille, kuten Tuusulan- ja Lahdenväylälle.

Saat täyden henkilökohtaisen huomion yksityisstudiomme rauhassa. Harjoittelet oman valmentajasi johdolla ilman ruuhkaa tai jonottamista.

Treenin jälkeen voit levätä viihtyisässä loungessa tai viimeistellä rentoutumisen saunassa.

Ehonan Personal Training Studiolle voit tulla omana itsenäsi

Uuden liikuntaharrastuksen aloittaminen voi jännittää. Mieli on varovaisen utelias, mutta samalla voi olla vaikea luottaa omaan itseen uudessa tilanteessa.

Osaanko? Pystynkö?

Esimerkiksi kuntosaliharjoittelu on varsin suosittua ja sinusta saattaa tuntua siltä, että ”kaikki muut käyvät salilla”. Eihän näin tietenkään ole. Mikäli kuntosali on sinulle uusi tuttavuus, et ole lainkaan yksin. 

On ihan tavallista, että kuntosalille tullaan ensimmäisiä kertoja aikuisuudessa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. 

Ja tiedätkö mitä? 

✅ Ehonan Personal Training Studio on turvallinen vyöhyke. Täällä et kohtaa ulkonäkökeskeistä tai kilpailullista kehopuhetta. 

✅ Meillä keskitytään siihen, kuinka pystyvä kehosi on ja miten voit edelleen vahvistaa sitä.

✅ Meillä et törmää vaakoihin, mittanauhoihin tai kehonkoostumuslaitteisiin. Ajattelemme, että emme tarvitse niitä mihinkään. 

✅ Meillä sinun ei tarvitse miettiä millaiset vaatteet sinulla pitää olla ja mitä proteiinijuomaa pitäisi ottaa mukaan. Voit tulla sinulle mukavimman tuntuisissa vaatteissa ja ottaa mukaan pullon vettä. 

✅ Meillä sinun ei tarvitse osata mitään tai pelätä, että aloitamme täysillä. Etenemme tahdissa, joka tuntuu hyvältä.

Jos sinua kiinnostaa tutustua Ehonan Personal Trainer -valmennukseen, varaa konsultointitapaaminen. Konsultointitapaaminen on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Konsultointitapaamisen tarkoituksena on: 

 • Tarjota mahdollisuus arvioida sinun tilannettasi asiantuntijan silmin. 
 • Selvittää yhdessä millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti tavoitteitasi. 
 • Saat heti apua, ajatuksia ja vinkkejä uuden suunnan löytämiseen. 

Konsultointitapaaminen on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Mitä kaikkea Ehonan Personal Trainer -valmennukseen sisältyy:

✅ Säännölliset tapaamiset ja täysi henkilökohtainen huomio Ehonan väljällä, rauhallisella ja viihtyisällä yksityisstudiolla. 

✅ Uniikkiin elämäntilanteeseesi räätälöity henkilökohtainen valmennus yhdessä korkeakoulutetun ja kokeneen valmentajan kanssa. 

✅ Käytössäsi on koko moniammatillisen tiimimme palvelut. Voit tarvittaessa hyödyntää koko asiantuntijatiimiämme, jolloin käytössäsi on kaikkien valmentajien osaaminen ja ammattitaito.

✅ Korkeakoulutetut valmentajat, joiden pohjakoulutuksena on liikunta-/ terveystieteiden maisteri, liikunnanohjaaja AMK tai fysioterapeutti AMK tutkinto.

✅ Emme jätä sinua yksin, vaan valmennamme sinua myös tapaamisten ulkopuolella. 👇

Mobiilisovelluksemme toimii ohjaajanasi tapaamisten ulkopuolella. Sovelluksen kautta saat mm.:

 • Personal Trainerin tai fysioterapeutin etätuen ja konsultaatioikeuden koko palvelun ajan.
 • Innostavat ja inspiroivat työkalut treeniin, ravitsemukseen, palautumiseen ja liikunnalliseen elämäntapaan.
 • Helposti omaksuttavat treeniohjelmat ja liikuntasuunnitelmat. 
 • Harjoituksia ja tehtäviä oman hyvinvoinnin kehittymisen seurantaan.
 • Oppimista itsereflektion ja tapojen tarkastelun kautta.
 • Tavoitteiden seurannan, tuen ja kannustuksen.
Liikuntapystyvyyden vahvistaminen ammattitaitoisessa Personal Trainer -ohjauksessa

Kaikilla valmentajillamme on pohjakoulutuksena liikunta-/terveystieteiden maisteri, liikunnanohjaaja AMK tai fysioterapeutti AMK -tutkinto.

Personal Trainer Helsinki: Ole hyvä ja varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Voimme tämän jälkeen sopia maksuttoman tapaamisen, jossa pohdimme yhdessä henkilökohtaisia tavoitteitasi, tarpeitasi ja sitä minkälainen valmennuskokonaisuus sopisi sinulle parhaiten.

Kunsultointi on sinulle maksuton täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. Siispä…mikset ottaisi yhteyttä nyt heti? Täytä olla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.👇

Innostunein terveisin,
Personal Trainer Helsinki | Ehona
Anna Henriksson ja Janne Sipponen
Ehonan perustajat

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]