Personal Trainer Helsinki

Saavutat Ehonan Personal Trainer -palvelun Helsingistä käden käänteessä

Personal trainer Helsinki

Personal Trainer Helsinki

Personal Trainer Helsinki eli Ehona ”Personal Trainers”. Personal Trainerimme auttavat sinua onnistumaan, kerro tavoitteesi, me autamme.

Haluaisitko sinäkin toimivan ja vahvan kehon, energisen mielen, parempaa jaksamista, päästä vaivoistasi ja aloittaa muutosmatkan kohti parempaa juuri nyt…sekä täyden henkilökohtaisen huomion yksityisellä Personal Training Studiolla – oma Personal Trainer turvanasi?

Ehona toivottaa sinut tervetulleeksi Suomen osaavimpaan Personal Trainer -ohjaukseen kivenheiton päässä Helsingistä.

Hyviä uutisia Helsinki – Ehonan Personal Trainer Studio palvelee myös Helsingistä saapuvia asiakkaita

Hurautat Ehonan Studiolle Helsingistä käden käänteesssä. Löydät korkeatasoiset Ehonan Personal Trainer -palvelut osoitteesta Äyritie 18, 01510 Vantaa.

Ehonan Studion erinomainen sijainti Kehä 3:n varrella lähellä Jumboa mahdollistaa vaivattoman siirtymisen valtateille, kuten Tuusulan- ja Lahdenväylälle.

Saat täyden henkilökohtaisen huomion yksityisstudiomme rauhassa. Harjoittelet oman valmentajasi johdolla ilman ruuhkaa tai jonottamista. Treenin jälkeen voit levätä viihtyisässä loungessa tai viimeistellä rentoutumisen saunassa.

Studiomme on uusi, siisti, väljä ja ruuhkaton, kunnon pesutiloilla ja saunoilla sekä hyvällä ilmastoinnilla varustettu hyvinvointikeidas.

Personal trainer Helsinki
Ehonan Personal Training Studio tarjoaa ihanteellisen ilmapiirin korkeatasoiselle Personal trainer -ohjaukselle

Miksi sinun kannattaa tulla Helsingistä Studiollemme etsiessäsi Personal Traineria?

Ehonan Personal Trainer -valmennus sopii, sinulle kun:

✅ Tarvitset apua kuntosalitreenissä. Haluat toimivat treeniohjelmat ja liiketekniikat kohdalleen, jotta treenaat varmasti oikein ja turvallisesti. 

✅ Tiedät, että liikunta tekisi hyvää, mutta et ole omatoimisesti onnistunut pääsemään liikkeelle. Kaipaat sparraavaa tukihenkilöä avuksesi.

✅ Haluat saada liikunnan osaksi arkea ja löytää arkeesi sopivat lajit. Haluat liikunnallisen elämäntavan ja nauttia liikunnasta ilman kohtuuttomia mullistuksia arkielämääsi.

✅ Haluat avata syömisen solmuja, vähentää tiukkoja syömissormeja sekä pudottaa painoa turvallisesti ja kestävällä tavalla. 

✅ Kivut ja kolotukset lannistavat ja estävät liikunnasta nauttimisen. Haluat nauttia liikunnasta ilman turhauttavia rasitusvaivoja tai haluat kuntoutua vanhasta vaivasta tai leikkauksesta.

Personal Trainer Helsinki
Personal Trainer Helsinki

Personal Trainer -valmennuksemme sopii sinulle, jos:

✅ Haluat valmennusohjelman, joka on räätälöity ottaen huomioon yksilöllisen elämäntilanteesi, voimavarasi ja tavoitteesi sekä ajankäyttö mahdollisuutesi.

✅ Haluat oppia syömään joustavasti ilman pahaa mieltä ja hampaiden kiristystä. Kaipaat kieltolistojen ja kaloreiden tarkkailun sijaan hyvää fiilistä ja rentoa otetta ravitsemukseen. 

✅ Haluat oppia huolehtimaan hyvinvoinnistasi, niin että se onnistuu myös kiireisen arjen keskellä. Kaipaat keinoja parantaa palautumista ja löytää tilaa itselle tärkeille asioille. 

✅ Olet jo pitkään yrittänyt pudottaa painoa pysyvästi ja päästä hyvään kuntoon, mutta keinoja pysyvään muutokseen ei ole löytynyt kiireisen arjen keskellä. 

✅ Kaipaat pitkäjänteistä valmennusta ja pysyviä muutoksia. Haluat, että pidämme sinut turvassa kuureilta ja pikaratkaisuilta. 

Minua ei kiinnostanut nopeat tulokset, vaan se että saisin elämäni oikeasti ruotuun, että pitäisin taas itsestäni. 

Ida Nyrhinen, 33-vuotta

Autamme sinua tekemään terveellisiä ja jaksamista tukevia valintoja, jotka auttavat sinua voimaan hyvin. Ota yhteyttä, niin laaditaan vedenpitävä suunnitelma, jolla saamme sinut oikealla polulle viipymättä.

Konsultointitapaamisen tarkoituksena on: 

 • Tarjota mahdollisuus arvioida sinun tilannettasi asiantuntijan silmin. 
 • Selvittää yhdessä millaisin konkreettisin askelin juuri sinun tilanteessasi kannattaa lähteä etenemään kohti tavoitteitasi. 
 • Saat mahdollisuuden saada heti vinkkejä uuden suunnan löytymiseen. 
 • Ensikonsultointi on sinulle täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 
 • Personal Trainer Helsinki: Palveluksessasi Ehonan Studiolla.

Personal Trainer -valmennukseemme sisältyy:

✅ Säännölliset tapaamiset ja täysi henkilökohtainen huomio Ehonan väljällä, rauhallisella ja viihtyisällä yksityisstudiolla. 

✅ Uniikkiin elämäntilanteeseesi räätälöity henkilökohtainen valmennus yhdessä korkeakoulutetun ja kokeneen valmentajan kanssa. 

✅ Käytössäsi on koko moniammatillisen tiimimme palvelut, Voit tarvittaessa hyödyntää koko asiantuntijatiimiämme, jolloin käytössäsi on kaikkien valmentajien osaaminen ja ammattitaito.

✅ Korkeakoulutetut valmentajat, joiden pohjakoulutuksena on liikunta/terveystieteiden maisterin, liikunnanohjaaja, AMK ja/tai fysioterapeutin AMK tutkinto. 

✅ Emme jätä sinua yksin, vaan valmennamme sinua myös tapaamisten ulkopuolella. 

Mobiilisovelluksemme toimii ohjaajanasi tapaamisten ulkopuolella. Sovelluksen kautta saat mm.:

 • Personal Trainerin tai fysioterapeutin etätuen ja konsultaatioikeuden koko palvelun ajan.
 • Innostavat ja inspiroivat työkalut treeniin, ravitsemukseen, palautumiseen ja liikunnallisen elämäntavan hallintaan.
 • Helposti omaksuttavat treeniohjelmat ja liikuntasuunnitelmat. 
 • Harjoituksia ja tehtäviä oman hyvinvoinnin ja kehittymisen seurantaan.
 • Oppimista itsereflektion ja tapojen tarkastelun kautta.
 • Tavoitteiden seurannan, tuen ja kannustuksen. 

Kaikilla valmentajillamme on pohjakoulutuksena on liikunta/terveystieteiden maisterin, liikunnanohjaaja, AMK ja/tai fysioterapeutin AMK tutkinto. 

Personal Trainer Helsinki: Ole hyvä, ja varaa aika maksuttomaan ensikonsultaatioon

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Voimme tämän jälkeen sopia maksuttoman tapaamisen, jossa pohdimme yhdessä henkilökohtaisia tavoitteitasi, tarpeitasi ja sitä minkälainen valmennuskokonaisuus sopisi sinulle parhaiten.

Säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse pohtia epäolennaisia asioita ja metsästää kaiken maailman hyvinvointivinkkejä ja treenimenetelmiä. Jos emme jostain syystä voi auttaa sinua, niin kerromme sen suoraan, jottemme tuhlaa toistemme aikaa.

Loppujen lopuksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa edessäsi: teetkö kaikki virheet kantapään kautta, vai ohitatko ne kanssamme yhteisellä matkalla?

Siispä…mikset ottaisi yhteyttä nyt heti? Täytä olla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.👇

Konsultaatiotapaaminen on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Innostunein terveisin,
Personal Trainer Helsinki | Ehona
Anna Henriksson ja Janne Sipponen
Ehonan perustajat

  

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]