Teemu Niemi 40 v. Täällä voi huoletta luottaa fysioterapeutin ammattitaitoon. Ei tartte jännittää tekeekö oikeita asioita, vaan voi luottaa siihen mitä tehdään. 

Ehona kokemuksia, Teemu Niemi 40-vuotta: ”Ihan aluksi halusin jaksaa paremmin ja saada enemmän virtaa touhuta pienten lapsieni kanssa myös töiden jälkeen. Tällä hetkellä Ehonalla treenaaminen on mukava breikki kiireisessä arjessa”.

Ehona kokemuksia: Teemu Niemi ja fysioterapeutti Mikko Tolvanen

Miten kaikki alkoi?

En ole koskaan ollut mikään salitreenaaja. Minulla on enemmänkin pallopelitaustaa ja nuorempana tuli pelattua salibandya ja fudista. 

Mutta sitten kun ikää tulee lisää, niin elämään tulee kaikenlaista ja on vaikeampi pysyä hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea hyvässä vireessä. 

Liikkuminen helposti vähenee ja kiireisessä arjessa on vaikea ehtiä syödä terveellisesti ja riittävän hyvin. Iän myötä alkaa tulla myös erilaisia kremppoja sinne ja tänne. 

Itselläni on pieniä lapsia, niin on tärkeää, että jaksaa töiden jälkeenkin heidän kanssa touhuta

Otin Ehonaan yhteyttä, koska halusin päästä parempaan fyysiseen kuntoon, pudottaa vähän painoa ja keventää vyötäröltä.

Ennen kaikkea halusin jaksaa paremmin. Itselläni on pieniä lapsia, niin on tärkeää, että jaksaa töiden jälkeenkin heidän kanssa touhuta.  

Halusin myös taas tuntea liikunnan iloa! Ja se tässä liikunnassa onkin ehkä se paras juttu, että saa breikkiä arjessa, pääsee treenaamaan ja kokemaan hyviä fiiliksiä. 

Ja sitten tietenkin, kun tekee toimistyötä päätteen edessä pitkät päivät, niin treenit auttavat tosi paljon esim. niskajumiin ja muihin kremppoihin.

Ennen tuli käytyä hieronnassa tasaisin väliajoin, mutta nyt ei oikein hierojalla tarvitse käydä. 

Ehona kokemuksia, fysioterapia

Ehonalle on aina helppo tulla ja täällä otetaan vastaan sellaisena kuin on

Välillä on hyviä päiviä ja välillä huonompia. Silloin kun ei ole niin hyvä päivä, niin vedetään hieman kevyempi treeni ja silloin kun tuntuu, että on iskussa, mennään kovempaa. 

Täällä voi huoletta luottaa valmentajan ammattitaitoon. Ei tartte jännittää tekeekö oikeita asioita ja oikein, vaan voi luottaa siihen mitä tehdään. 

Tämä on myös sellainen mukava ”breikki” kiireisessä arjessa. Kaiken kiireen keskellä, kun pääsee Ehonalle treenaamaan, tulee sieltä kuin uutena miehenä takaisin kotiin.

Me ollaan nyt Mikon kanssa treenattu Ehonalla reilu puoli vuotta ja Mikko on 100% ammattilainen. Hän kyllä tietää mitä tehdään ja häneen voi luottaa.

Parasta kuitenkin on, että me tullaan tosi hyvin juttuun Mikon kanssa ja meillä on tosi hauskaa treena yhdessä. 

Mikko on myös oppinut tuntemaan mut, tietää hyvin mun tason ja osaa lukea tilanteen mukaan kannattaako laittaa lisää pökköä pesään vain pitääkö vähän keventää. 

Tykkään myös siitä, että Mikollakin on vahva palloilutausta, niin ollaan tässä kohtaan samalla aaltopituudella. Mikko osaa olla vaativa, mutta samalla kannustava inhimillisellä tavalla.

Ehonalla on paljon Personal Trainereita ja fysioterapeutteja ja minulle löytyi just sopiva. 

Ehona kokemuksia, fysioterapeutti Vantaa

Hienot ja siistit tilat viimeistelevät treenikokemuksen

Ehonan tilat ovat myös viimeisen päälle, ei voisi enempää toivoa. Parkkipaikat löytyy heti oven edestä ja löytyy siistit pukkarit, suihkut ja saunat.

Ehonalle on aina hyvä ja helppo tulla treenaamaan. 

Summa summarum: Jos haluta pitsaa, mene pitseriaan. Jos haluat hyvään kuntoon ja jaksamista, tule Ehonalle. 

Terveisin,
Teemu Niemi, 40 – vuotta

PS. Jos muutokset omassa kehossa mietityttävät, haluat eroon kivusta ja kolotuksista sekä palauttaa itsesi elinvoimaa lisäävän liikunnan pariin, Ole yhteydessä. Olemme apunasi.

Enemmän hyvää, tervettä elämää. Ole hyvä itsellesi.

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]