Niina Sallinen 42 v. Parasta valmennuksessa on ollut se, että minut pakotettiin hidastamaan tahtia ja olemaan armollisempi itselleni.

Ehona kokemuksia, Niina Sallinen 42-vuotta: ”Jo ensimmäisessä keskustelussa Jennin kanssa tajusin itsekin, ettei ongelmani johdu pelkästään ruokavaliosta. Niinkin yksinkertainen asia kuin hengitys osoittautui melko merkittäväksi asiaksi”. 

Ehona kokemuksia: Niina Sallinen ja Personal Trainer Jenni Harala

Olin jo lähes vuoden kärsinyt kokonaisvaltaisesta turvotuksesta ja epämääräisestä painonnoususta

Tunsin että jotain on vialla ja olin itse sitä mieltä, että kyseessä on todennäköisesti epätasapaino liikunnan ja ravinnon määrässä, mutta en osannut itse korjata sitä. 

Lähdin aluksi hakemaan Personal Traineria, joka tekisi minulle ruokavalion, joka tukisi minun sen hetkistä treenimäärää. Olin varma, että en vain syö tarpeeksi ja siksi aineenvaihdunta ei toimi. 

Valitsin Ehonan sen perusteella, että se mainosti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Minulla ei ollut varsinaisia liikunnallisia- tai laihdutuksellisia tavoitteita, halusin vain saada aineenvaihdunnan toimimaan ja tiesin että sitä kautta myös painokin tippuisi.

Personal Training kokemuksia Ehona

Jo heti konsultaatiossa tuli ilmi, että Ehona ei tarjoa pelkästään kustomoitua ruokavaliota, vaan valmennus keskittyy kokonaisuuteen

Minulle tarjottiin valmentajaksi Jenniä, joka kuulosti juuri siltä, että ymmärtäisi minun ongelmieni juurisyitä ja että hän osaisi auttaa.

Jo ensimmäisessä keskustelussa Jennin kanssa tajusin itsekin, ettei ongelmani johdu pelkästään ruokavaliosta. Niinkin yksinkertainen asia kuin hengitys osoittautui melko merkittäväksi asiaksi. 

Jenni sai minut ymmärtämään, että hengittäminen ja intensiteetin madaltaminen voisi auttaa kehoa rauhoittumaan. Sain tätä tukevan treeniohjelman ja huomasin pian, että turvotus alkoi hellittää.

Niina Salminen

Myöhemmin katsoimme toki myös ruokavaliota. Sain Jenniltä hyviä vinkkejä, kuinka nostaa kalorinsaantia jo olemassa oleviin ruokailutottumuksiini.

Se on myös toiminut hyvin. Turvotus on hellittänyt lähes kokonaan. Olo on keventynyt, uskallan syödä enemmän ja pikkuhiljaa aineenvaihdunta elpyy. 

Parasta valmennuksessa on ollut se, että minut pakotettiin hakemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, hidastamaan tahtia ja olemaan armollisempi itselleni.

Missään vaiheessa ei ole tuijotettu painoa, vaan valmennus personoitiin minun tarpeideni mukaan.

Ehona kokemuksia

Terveisin,
Niina Sallinen, 42-vuotta.

Jos muutokset omassa kehossa mietityttävät tai tarvitset apua stressinhallinnassa ja hyvinvointia tukevan ruokavalion vahvistamisessa, Ole yhteydessä. Olemme apunasi. 💚

Enemmän hyvää, tervettä elämää. Ole hyvä itsellesi.

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]