Maija Tanskanen 43 v. Valmennuksen avulla ankara sisäinen puhe sekä mustavalkoinen ajattelu syömisen ja liikkumisen suhteen on vähentynyt ja tilalle on tullut joustavuutta

Ehona kokemuksia, Maija Tanskanen, 43-vuotta: ”Ehonalla valmennuksen keskiössä eivät ole inbody- mittaukset, tiukat ruokavaliot ja saliohjelmat, vaan inhimillinen ja kannustava ote hyvinvoinnin lisäämiseen. Suosittelen Ehonaa ihan kaikille!” 

Ehona kokemuksia Maija Tanskanen ja Personal Trainer Anna Henriksson

Aluksi ajattelin, että fokus voisi olla painoon ja syömiseen liittyvissä teemoissa, mutta pian huomasin, että se on vain pieni osa muutosta

Olen kokenut elämässäni pitkäkestoista stressiä erilaisista syistä johtuen, mikä on vaikuttanut hyvinvointiin heikentävästi.

Ankara sisäinen puhe ja mustavalkoinen ajattelu syömisen ja liikkumisen suhteen on saanut aikaan painon jojoilua ja aiheuttanut myös muita syömisen haasteita. Näistä syistä johtuen myös liikunta on ollut epäsäännöllistä”.

Aloitimme valmennuksen Annan kanssa arvoanalyysillä, minkä pohjalta määriteltiin valmennuksen tavoitteita.

Oli mieletöntä tajuta, ettei tavoitteiden tarvitse olla ainoastaan painoon ja liikuntaan liittyviä, vaan ne voivat koostua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä tavoitteista.

Tämä lähestymistapa auttoi todella paljon suhtautumaan muutokseen joustavasti ja koin erittäin toimivaksi, että ennen yhtäkään saliharjoitusta käytiin muutokseen liittyviä psykologisia teemoja läpi, kuten:

  • millaista oma arki on
  • millaisia voimavaroja elämässä on tällä hetkellä
  • missä vaiheessa muutosta olen menossa ja omaa terveyskäyttäytymistä       
Kokemuksia Ehona Maija Tanskanen

Valmennuksen avulla olen oppinut suhtautumaan joustavammin liikuntaan ja painoon

Olen käynyt PT- valmennuksessa aikaisemminkin, joten tietoa oli saliharjoittelusta ja liikunnasta, mutta haasteenani on ollut säännöllisen liikunnan ylläpitäminen.

Olen aikaisemmin ajatellut liikuntaa ja painoa hyvin kapeasti, mutta valmennuksen avulla olen oppinut suhtautumaan hyvinvointiin laajemmin ja joustavammin.

Sain valmennuksessa tehtävän miettiä millaisia hyvinvointitekoja on omassa arjessani ja sen avulla huomasin, ettei oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä ole aina edes kysymys liikkumisesta. 

Ehdottomasti suurin muutos on tapahtunut korvien välissä, siis omassa ajattelussa ja suhtautumisessa hyvinvointiin.

Aluksi ajattelin, että fokus voisi olla painoon ja syömiseen liittyvissä teemoissa, mutta pian huomasin, että se on vain pieni osa muutosta. 

Olen käynyt valmennuksen aikana myös Ehonan valmentaja Jennin luona lyhytterapiassa juttelemassa.

Valmennuksen avulla ankara sisäinen puhe sekä mustavalkoinen ajattelu syömisen ja liikkumisen suhteen on vähentynyt ja tilalle on tullut joustavuutta. 

Joustavuuden lisääntymisen jälkeen myös stressi ja uupumus on vähentynyt tosi paljon.

Ehona Kokemuksia

Parasta Ehonan palvelussa on valmennuksen kokonaisvaltaisuus ja se, että siinä huomioidaan fyysisten seikkojen lisäksi vahvasti myös psyykkinen puoli.

Anna on huippuvalmentaja ja parasta on ollut mielenkiintoiset ja uusia ajatuksia herättävät keskustelut hyvinvoinnista. Annan tapa valmentaa on kannustava, lempeä ja tsemppaava. 

Ehonalle valmennuksen keskiössä eivät ole inbody- mittaukset, tiukat ruokavaliot ja saliohjelmat, vaan inhimillinen ja kannustava ote hyvinvoinnin lisäämiseen.

Suosittelen Ehonaa ihan kaikille! 

Ehonalla on myös hyvät ja toimivat tilat. Ehonan Studio on moderni ja siisti ja siellä on ollut tosi hyvä treenata. Pukuhuoneet ovat kanssa tosi toimivat ja suihkut ja saunat löytyy.

Terveisin,
Maija Tanskanen, 43-vuotta.

Jos tarvitset apua painon jojoilussa, stressinhallinassa ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukevan ruoka- ja liikuntasuhteen vahvistamisessa, Ole yhteydessä. Olemme apunasi. 💚

Enemmän hyvää, tervettä elämää. Ole hyvä itsellesi.

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]