Ida Nyrhinen 34 v. Ehonan valmentaja Anna on ollut tukena elämäni isoissa muutoksissa ja auttanut pistämään itseni ensimmäiseksi.

Ehona kokemuksia Ida Nyrhinen, 34 v.: ”Ajattelussani on muuttunut eniten se, että en enää etsi nopeita tuloksia, superdieettejä tai helppoja vastauksia. Olen yhä valmiimpi tekemään töitä terveyteni eteen, vaikka siinä kestäisikin aikaa”.

Mistä kaikki lähti liikkeelle?

Olen vuosien ajan reagoinut stressiin erittäin voimakkaasti. Olen antanut itsestäni aina 180% työlle ja ihmetellyt miksi olen uupunut ja lähellä burnouttia.

Aikaisemmin olen aina syyttänyt vain omaa heikkouttani ja sitä, etten vain osaa olla parempi kehonhoidossa, vaikka urheilen ja tiedostan miten voisin syödä terveellisemmin.

En välittänyt itsestäni, en välittänyt syömisestä ja ateriat jäivät välistä monina päivinä. Laiminlöin omaa kehoani ja mieltäni armottomasti. Keskityin vain työhöni ja siihen että selviytyisin seuraavaan päivään.

Ratkaisukeinot vain pahensivat ongelmaa

Sain omalta kuntosaliltani saliohjelman ja samana keväänä kokeilin myös 8 viikon superdieettiä ihanine raejuustoineen ja kananmunanvalkuaisineen.

Yllättäen saliohjelma tökki ja 8 viikon näännyttämisen jälkeen kilot palasivat tuplana takaisin heti ensimmäisen stressijakson aikana.

Tämä ei tullut kokeneelle diettaajalle yllätyksenä, odotin vain jotain ihmeparantumista jälleen kerran.

Rakastan liikuntaa, ulkoilua ja tanssia. Olen aina pitänyt rankasta treenistä, missä tunnen voimani kasvavan, lähden erittäin mielelläni body attack tunneille uhmaamaan kuolemaa.

Mikään ei kuitenkaan auttanut tuolloin syksyllä kun en enää tunnistanut itseäni peilistä. Olin taas pettänyt itseni ja kroppani, olin taas läski.

Sopivan personal trainerin löytäminen auttoi löytämään uuden suunnan

Avauduin äidilleni asiasta ja hän ehdotti oman personal trainerin hankkimista. Aloitin tarkan selvityksen.

Minua ei kiinnostanut nopeat tulokset, vaan se että saisin elämäni oikeasti ruotuun, että pitäisin taas itsestäni. 

Ida Nyrhinen, 34-vuotta.

Toivoin naisvalmentajaa, koska koin että pystyn olemaan helpommin oma itseni ja kun Anna Henriksson vastasi sähköpostiini olin todella onnellinen. 

Jo suunnittetapaamisemme oli jotain aivan upeaa: Anna sai minut miettimään omaa kehoani, omia tavoitteitani ja yhteiskunnan asettamia tavoitteita syvällisemmin, mitä olin koskaan aikaisemmin pystynyt ajattelemaan.

”Miksi sun pitää olla laihempi?” oli kysymys jota mietin vielä tänä päivänäkin ja juuri tuo kyseenalaistus loi minuun toivoa, että juuri Annan kanssa oma terveys nousee elämäni priolistan ykköseksi.

Annan ilmoittaessa tapaamisen lopuksi, että ottaisi minut mieluusti valmennukseensa teki minut todella onnelliseksi.

Valmennus oli minulle todella psykologinen prosessi

Anna on ollut tukena elämän isoissa muutoksissa ja auttanut minua pistämään itseni ensimmäiseksi, mikä on ollut aikaisemmin todella vaikeaa minulle. 

Suoria hyötyjä on ollut se, että otan aikaa itselleni, priorisoin oman terveyteni muun edelle ja pyrin tekemään valintoja sen mukaan mikä on parhaaksi minulle. 

Aikaisemmin tämä tuntui itsekkäältä toiminnalta, mutta olen tajunnut että ei huonon kropan tai pahan mielen kanssa paljon muita pysty auttamaan. Ensin pitää hoitaa itsensä kuntoon ja sitten auttaa muita. 

Ajattelussani on muuttunut eniten se, että en enää etsi nopeita tuloksia, superdieettejä tai helppoja vastauksia. Olen yhä valmiimpi tekemään töitä terveyteni eteen vaikka siinä kestäisikin aikaa.

Ida Nyrhinen, 34-vuotta.

Arvostan Annan valmennuksessa sitä, että hän oikeasti kuuntelee, vastaa kysymyksiini ja kommentoi positiivisesti raportteihini.

Välillä oma tekeminen ja raportointini oli varmasti aika karua luettavaa lisääntyneen stressin takia. Seuraavalla valmennuskerralla vain juttelimme Annan kanssa tilanteestani ja siitä millaisia askeleita voimme tässä tilanteessa ottaa.

Palvelussa parasta on ehdottomasti se, että kaikki on personoitua ja hyvin henkilökohtaista

Jokainen meistä on erilainen ja tarvitsee erilaisen valmentajan ja varsinkin erilaisen ohjelman. 

Olen kiitollinen, että olen löytänyt valmentajaksi ihmisen, joka ei päästä minua helpolla, joka haastaa juuri oikealla tavalla ja samalla pitää huolen henkisestä hyvinvoinnistani.

Anna iloitsee kun menee hyvin ja tsemppaa kun on rankempaa.

Olen henkisesti saavuttanut rohkeutta laittaa itseni ensimmäiseksi ja ryhtiä kohdata maailma juuri sellaisena kuin olen.

Suosittelen Ehonaa harva se päivä jokaiselle, joka on henkisessä ahdingossa tai kaipaa elämäänsä ryhtiä.

Ehona personal trainer kokemus

Ida Nyrhinen, 34-vuotta.

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]