Ehompi muutos -verkkokurssi

Herätä motivaatiosi ja unelmasi terveemmästä elämästä eloon

Elämäntapamuutos verkkokurssi

Verkkokurssi, joka luo pohjan onnistuneelle muutokselle!

Kaipaatko muutosta, mutta et ole varma mistä lähteä liikkeelle? Oletko jo kokeillut kaikki tarjolla olevat verkkokurssit ja -valmennukset, mutta et ole vielä saanut sellaista mitä todella tarvitset voidaksesi paremmin? Tai oletko jo kenties aloittanut muutoksen, mutta kaipaat kompassia tarkistamaan, että suuntasi on oikea?

Monesti verkkokurssit alkavat suoraan konkretiasta: liiku 3 kertaa viikossa, raasta porkkanat illalla ennen nukkumaanmenoa, nuku 8 tuntia joka yö… hohhoijaa!

Monet kurssit säntäävät heti tekoihin, kuten saliohjelmiin ja resepteihin. Kurssien alusta jää usein puuttumaan pohdinta siitä millaista muutosta itse edes kaipaa tai tarvitsee. Tämä on keino mennä metsään.

”Muutoksen tekeminen helpottuu, kun tiedät mihin suuntaan ottaa askelia. Vielä ei tarvitse tietää millaisia nämä askeleet ovat.”

Anna Henriksson, Ehonan perustaja-jäsen

Oivalla mitkä asiat ovat sinulle hyvinvoinnissa tärkeitä ja miten haluat elämääsi elää

Ehonan Ehompi muutos-verkkokurssilla opit näkemään itsesi oman elämäsi keskiössä. Opit näkemään itsesi hyvinvoinnin ja terveyden vaalimisen arvoisena ja tunnistamaan mahdollisuuksiasi vaikuttaa näihin asioihin. Opit huomaamaan millaista muutosta omassa elämässäsi kaipaat.

Ehompi muutos -verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka


✅ Olet pohtinut elämäntapamuutoksen tekemistä, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle.

✅ Olet jo ehkä aloittanut useamman muutoksen, mutta huomannut kompuroivasi.

✅ Kaipaat hyvää tekeviä muutoksia ilman rajoituksia ja kieltoja.

✅ Kaipaat muutosta itsellesi mieluisilla tavoilla.

✅ Haluat oppia mitkä asiat hyvinvoinnissa ovat sinulle tärkeitä.

✅ Haluat vahvistaa sisäistä motivaatiotasi ja toiveikkuutta muutokselle.

Jos tunnistit tästä jotain hyvin omakohtaiselta tuntuvaa, voit olla varma, että löydät etsimäsi Ehompi muutos-verkkokurssista!

Lunasta oma paikkasi verkkokurssille alta hintaan 39€

HUOM! Voit maksaa osallistumisesi verkkopankilla, luottokortilla tai ePassilla tai Smartumilla.

Ehompi muutos- verkkokurssi pähkinänkuoressa:

Ehonan Ehompi muutos -verkkokurssilla kutsumme sinut kolmen viikon ajan pohtimaan hyvinvointia edistäviä taitoja videoluentojen ja konkreettisten harjoitusten avulla.

Ehompi muutos verkkokurssi pähkinänkuoressa
Ehompi muutos -verkkokurssi tehdään Ehonan Hyvinvointi applikaatiossa

Mitä hyötyjä saat tästä verkkokurssista?

Oivallat mikä on sinulle hyvinvoinnissa tärkeää ja miten mahdollistat sen.

Opit näkemään itsesi oman elämäsi keskiössä.

Opit näkemään itsesi hyvinvoinnin ja terveyden vaalimisen arvoisena ja tunnistamaan mahdollisuuksiasi vaikuttaa näihin asioihin.

Vahvistat sisäistä motivaatiota muutokselle.

Jos et aivan tiedä miten edetä muutoksessa, tarvitset todennäköisemmin tukea itsesi kuuntelemisessa kuin ohjeita ja sääntöjä siitä, miten pitäisi liikkua ja syödä.

Jenni Harala, ravitsemusasiantuntija ja liikunnanohjaaja AMK

Kuulostaako hyvältä? 🙂

Osta oma paikkasi verkkokurssille nyt!

Materiaalit ovat käytössäsi 4 viikkoa ostopäivästä alkaen.

HUOM! Voit maksaa osallistumisesi verkkopankilla, luottokortilla tai ePassilla tai Smartumilla.

Tämän kaiken saat Ehompi muutos -kurssilla muutoksesi tueksi:

1. viikko: Oman itsen arvottaminen keskiöön

Ehonan Ehompi muutos -verkkokurssin ensimmäisellä viikolla pohdit terveen itsekkyyden merkitystä hyvinvoinnin vaalimisessa videoluennon ja konkreettisten harjoitusten kera. Harjoitukset auttavat sinua oivaltamaan mikä sinulle on tärkeää elämässä ja hyvinvoinnissa sekä tunnistamaan mitä hyvää teet jo nyt.

2. viikko: Psykologisen turvallisuuden luominen ja itsemyötätunto

Ehompi muutos -verkkokurssin toisella viikolla pohdit turvallisuuden tunteen merkitystä muutoksessa onnistumiselle videoluennon ja konkreettisten harjoitusten kera. Harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään miten turva rakentuu siitä, että tehdään itselle hyvää, ei rajoiteta, kielletä ja rankaista.

3. viikko: Minä pystyn – onnistumisten huomaaminen

Verkkokurssin kolmannella ja viimeisellä viikolla pohdit pystyvyyden tunteen merkitystä motivaatioon videoluennon ja harjoitusten avulla. Harjoitukset auttavat sinua vahvistamaan pystyvyyden tunnettasi, joka taas vahvistaa motivaatiotasi muutokselle. Viimeisellä viikolla pääset myös kirkastamaan suuntaasi muutospolulla.

Ketkä sinua auttavat tällä verkkokurssilla?

Jenni Harala, käyttäytymistieteilijä, ravitsemusasiantuntija, liikunnanohjaaja

Jenni toimii henkilökohtaisena valmentajana muutosprosesseissa, joissa korostuu psyykkinen hyvinvointi, joustavan ja terveyttä tukevan liikunta- ja ruokasuhteen vahvistaminen sekä oman näköisen elämän löytäminen kiireisen arjen pyörityksessä. Jenni osaa ottaa valmennuksessaan huomioon ruuhkavuosien tuomat haasteet ja kannustaa muutoksiin lempeästi, yksilön pystyvyyden ja onnistumisen tunteita kannatellen. Jennin valmennustapa nojaa hyväksymis- ja omistautumisperustaiseen ajatustapaan, jonka keskiössä on kokemuksellisuuden, hyväksynnän, toimivuuden ja joustavuuden periaatteet. Jennin valmennuksessa olet turvassa, työskentelytavat perustuvat tutkittuun tietoon ja niiden äärelle johdatellaan lempeästi ja aidosti yksilön tilanteesta ponnistaen.

Anna Henriksson, liikuntaneuvoja ja personal trainer

Annan vahvuuksiin valmentajana kuuluu laaja-alainen hyvinvointiosaaminen, terveyskäyttäytymisen muutos (er. liikuntakäyttäytyminen ja -motivaatio) ja siinä tukeminen sekä tinkimättömyys laadussa. Anna kohtaa ihmiset kiireettömästi ja kiinnostuneena. Anna opiskelee terveystieteiden kandiksi ja maisteriksi pääaineena kansanterveystiede ja sivuaineina urheiluravitsemus ja liikuntalääketiede.

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]