Jenni Harala

Personal trainer Jenni Harala

Käyttäytymistieteilijä, ravitsemusasiantuntija ja liikunnanohjaaja

Koulutus: Kasvatustieteen tohtori (Kasvatuspsykologia), Filosofian maisteri (Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytyminen) & Liikunnanohjaaja AMK, lyhytterapeuttiopiskelija (sis. psykoterapeuttiset valmiudet).

Erityisosaaminen: Elintapamuutosten ohjaaminen, painoneutraali terveyden edistäminen, motivaatio- ja arvotyöskentely muutosprosessin perustana, voimavaralähtöinen ohjaaminen, syömisen psykologia, joustavan ruoka- ja liikuntasuhteen vahvistaminen, syömishäiriöiden huomioiminen (erityisesti ahmintahäiriön) sekä syömiseen liittyvien vaikeuksien ja pulmien työstäminen, ravitsemusohjaus mm. sydän- ja verisuonisairauksien, tyypin 2 diabeteksen, verenpainetaudin ja metabolisen oireyhtymän ennaltaehkäisyssä ja hoidon tukena, psyykkisten kuormitustekijöiden säätely elämänhallinnassa, psyykkisten taitojen kehittymisen tukeminen sekä kunto- ja terveysliikunnan ohjaus.

Jennistä sanottua: Jenni toimii henkilökohtaisena valmentajana muutosprosesseissa, joissa korostuu psyykkinen hyvinvointi, joustavan ja terveyttä tukevan liikunta- ja ruokasuhteen vahvistaminen sekä oman näköisen elämän löytäminen kiireisen arjen pyörityksessä. Jenni osaa ottaa valmennuksessaan huomioon ruuhkavuosien tuomat haasteet ja kannustaa muutoksiin lempeästi, yksilön pystyvyyden ja onnistumisen tunteita kannatellen. Jennin valmennustapa nojaa hyväksymis- ja omistautumisperustaiseen ajatustapaan, jonka keskiössä on kokemuksellisuuden, hyväksynnän, toimivuuden ja joustavuuden periaatteet. Jennin valmennuksessa olet turvassa, työskentelytavat perustuvat tutkittuun tietoon ja niiden äärelle johdatellaan lempeästi ja aidosti yksilön tilanteesta ponnistaen. 

Pätevyydet: Opettajan pedagoginen pätevyys (yliopisto- ja korkeakouluopetukseen suuntautuva)

Kielitaito: suomi, englanti

www.valmennusjenniharala.fi

Jennin löydät Instagramista ja Linkedinistä.

Miten voimme auttaa?

Lähetä viestisi lomakkeella tai ota yhteyttä Annaan.
We also serve in English.

Anna Henriksson
045 133 9989
[email protected]